dijous, d’agost 25, 2011

TOT EL QUE VULL

El partit únic espanyol, el PPSOE ha acordat una reforma "exprés" de la sagrada constitució espanyola del 78 a petició dels veritables sobirans d'aquest Estat espanyol, els compradors del deute.
Alemanys i francesos volen garanties de cobrament dels bons i el deute espanyol ja adquirits i dels que hauran d'adquirir en un futur. Sembla ser que exigeixen que sigui la constitució espanyola la que fixi el sostre d'endeutament de les administracions públiques, tal i com està fixada a la constitució alemanya. Tot i que els mateixos alemanys també tenen fixat el sostre d'aportació fiscal a la solidaritat estatal alemanya, que és un d'un 4%, al estat espanyol ningú en parla d'això, ni en parlaran tampoc.
Ras i curt, Espanya ens dirà als catalans fins a on ens podem endeutar, però NO es limitarà l'espoli fiscal. Per tant, ens podran escanyar tot el que els hi convingui i més.

Als catalans se'ns ha negat una interpretació constitucional oberta i molt menys se'ns ha permès cap reforma del sagrat texte, al.legant que era la totalitat del poble espanyol qui tenia la potestat per fer-ho i qui tenia la veritable sobirania nacional espanyola... ja ho veieu.
Amb aquesta reforma sense referèndum, menys del 50% dels espanyols (PPSOE), pretén decidir a exigència dels mercats el nivell d'escanyament i de serveis que podrem disfrutar els catalans i ho faran per collons, no els cal la democràcia.

De retruc es certificarà l'impossibilitat d'un nou pacte fiscal beneficiós per Catalunya, ja que com les faves comptades, algunes CC.AA espanyoles s'haurien d'endeutar més per seguir donant els serveis als seus ciutadans. No hi ha diners per tots. D'on els treurà Espanya? jo ja ho sé, per això asseguro que amb aquesta reforma s'acaba el pacte fiscal proposat per CiU.
Des de el lobby d'amics d'en Duran i Lleida lluny d'agafar-s'ho malament per el clar perjudici que suposarà a Catalunya i per la manera gens democràtica, ni elegant de fer-ho sembla que estan disposats a llegir-se la proposta del PPSOE. El Conseller Mas-Colell, de moment, només demana que sigui Catalunya qui pugui fixar el seu sostre d'endeutament... i ningú ha dit res, almenys fins avui, de fixar el sostre de solidaritat o espoli fiscal.

La reforma constitucional serà aviat, abans que el senyor ZP deixi el seu càrrec, la faran de manera exprés, ràpida, com els tril.lers que mouen els vasos com llampecs perquè no es pugui veure on és la piloteta i el resultat serà, apart de controlar la despesa de les taifes espanyoles (que mai varen reclamar ser-ho) la plasmació constitucional del atracament i l'espoli fiscal a Catalunya, a més, de certificar que els catalans no tenim cap respecte constitucional ni democràtic dins Espanya. I CiU diu que està disposada a estudiar la proposta.
Després d'això una majoria absoluta del PP seria tot el que vull...

The smoke; That's what I want

1 comentari:

penyabogarde ha dit...

suposo que el problema de fons és l'excés de madridisme, el parany dels uls de vellut, Mourinho, el Papa i el tren pinxo de Banyoles que des que va desapareixer el llac d'allunya de la capa de la terra. Almansa marca. Els francesos també apreten. L'Alguer és com el gas butà, si el remenes, perill. Has sentit parlar de la revolució bogardiana? Has sentin parlar dels fets de Sants? Has arribat a experimentar la sensació de pell de gallina quan canta la Núria Feliu? Saps que passa quan un Casino acull gent bòrnia? Coneixes la Marta Coma?

De tot i força, Al, de tot i força que reclama la teva veu autoritzada.