dissabte, de setembre 03, 2011

ENS HAN DECLARAT LA GUERRA?

Estic convençut que ens han declarat la guerra de la mateixa manera que han reformat la Constitució, per la porta del darrera. I aquí esten entestats en mirar cap a l'altre costat.
Amb la transició es va legalitzar l'assaltament econòmic als catalans i així portem més de 30 anys, el resultat és avui evident; ningú pot suportar un espoli fiscal d'un 10% durant més de trenta anys sense pagar-ho molt car. Ja veiem com tenim l'antigament ric i pròsper sistema productiu català, agonitzant.

Una vegada els espanyols s'han arrancat el sentiment de culpa per les atrocitats del passat, han apretat l'accelerador del centrifugador. En poc temps han deixat sense arguments als "bons catalans plens de seny" que frisaven per l'encaix.
Han potinejat i modificat al seu gust un Estatut sorgit per sufragi a Catalunya. Primer el Congrés espanyol i després un grupet de magistrats posats a dit per el partit únic PPSOE. L'excusa era l'inconstitucionalitat del mateix i evidentment la seva constitució no es podia modificar de cap manera per els catalans. Però vet aquí que per una alemanya i un francés sí que es podia fer, i sense cap mena de consens. A més s'ha fet en una setmana i en ple mes d'Agost. Entre altres coses s'ha eternitzat l'espoli a Catalunya i s'ha posat per davant el pagament del deute exterior al Estat del benestar. 
Encara no calmada la seva sed conqueridora, el mateix dia un altre tribunal ple d'espanyols ens deia que la nostra llengua, la catalana no havia de ser vehicular a l'ensenyament dinamitant el sistema educatiu català.

Es evident que s'han proposat exterminar-nos com a poble i no tenen cap rubor, ni cap contemplació. La màquina és imparable i demolidora.
Hem de vestir un exèrcit i molt rapidament, la situació ho reclama urgentment, ens han declarat la guerra.

The Jet; Rollover DJ