diumenge, de desembre 24, 2006

24 de DESEMBRE, FUM, FUM, FUM


Tions ben alimentats i a punt d´ expulsar per l´annus totes les nostres bondats anuals(d´any), en forma de regals.
Reunions familiars forçades, entaulament per menjar i beure i beure més.
Espero que no em toqui seure al costat del de l´any passat o que almenys hagi aprés a menjar "polvorons" sense esquitxar-me amb capellans de farina i ametlla amb saliva i oporto.
L´any passat ja va apendre a menjar-se les "boques" sense ruixar a ningú amb el suc del crustaci en qüestió. Suc molt traicioner, per cert. Espera amagat tot l´any a dins la clova del animal mort, només per acabar enllardant les camises del personal la nit del 24 de desembre.

Una vegada embriagat amb els regals del tió(mitjons, samarretes i calçotets segur que cauen..). Tip de cargols amb boques i amb la camisa més plena de "condecoracions" que el mateix "Generalisimo". Que m´impedeix tornar-me a omplir la copa per dir tot el que no he dit durant l´any?.
Demá potser tindré una mica de mala conciencia(i ressaca) del que hauré dit i fet avui després de sopar...però si no fos per l´alcohol, aquell encara no sabria menjar boques.
I total, només el veig un cop l´any...avui després de posar-me un poloron a la boca amb mitja copa de cava, em col.locaré a dos pams de la seva cara i diré...Pamplona!!.
Per l´any que vé ens quedarà "com menjar dues rodelles de prèssec amb almívar sense que s´escapin del plat"...però encara falta un any.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Així que ets tú!!!! com pots explicar aquí, que no se menjar...ja en parlarem. Sé on vius. Malparit.