dimecres, de desembre 06, 2006

AGENOLLATS I CLAUDICANTS


Avui es dia festiu.
El calendari marcat en vermell, em diu que és el dia de la constitució espanyola.
Ja torno a fer festa per simbols nacionals aliens...

Ahir, Juan Puchcercós va voler tornar-se a dir Joan Puigcercós. Retirant de la façana del seu despatx una bandera, però el Virrei i director executiu de la Gestoria sita, en la Plaça St. Jaume( aviat Plaza de Santiago). Li va recordar la llei espanyola en materia de banderes. Al cap de 4 horetes, ja tornava a penjar del màstil del despatx d´en Juan la "rojigualda".

El doble d´en Sergi Mas i "jefassu" suprem de tots i totes els catalans i les catalanes (collons que llarg, per no dir res..). En Pepe Montilla va fer quadrar-se al inocent d´en Juan.
-Si així ho diu la llei, així ho has de fer Juan...
I en Juan, que ja llegit molt sobre l´assumpte, va correr a penjar, allò que previament havia despenjat.
I és que l´amo té raó...

Juan, li hagues pogut contestar que la llei tampoc es respecta, ni s´ha respectat en casos com: L´obligatorietat del estat de publicar les balances fiscals; Que del Estatut català del 78, queden encara més de 70 transferencies a la Generalitat pendents de traspàs i de la seva corresponent assignació pressupostaria per part del Estat; Que a les comisaries de la policia espanyola, tampoc hi ha cap bandera catalana;...i jo personalment li hagues dit que no és ètic, ni la llei permet que el partit del Govern a Espanya fa 10 anys formés, i encobrís a un grup armat com els Gal. Com tampoc és del tot ètic que el president dels catalans es passi per el forro dels calçotets la llei de politica lingüistica per la contractació de funcionaris i assalariats de la Gestoria(abans Generalitat). I parli el català amb el cul...

Però el bó d´en Juan Puchcercós que sap tot això i més, va sopesar la situació i va pensar...

-No fem emprenyar al Boss

I mostrant-li la seva lleialtat es va agenollar, tot claudicant va obeïr...

I mentrestant així estem, amb el "catalanisme de pluja fina i vol gallinaci".

Amigo Juan, para terminar asín..no calia, por el amor de déu!!!

Paralyzed; Mando Diao.