diumenge, de desembre 03, 2006

TEORIA ECONOMICA D´UN LESBIANU


Un pobre fent hores extres per pagar l´hipoteca.


Profà en la materia i piltrafilla aritmètic amb ganes de fer el ridícul...però ho provaré, ja que no tinc vergonya.
Les queixes de la gent en general respecte als preus del habitatges van sempre dirigides cap als governs i cap a un opac, gens clar i genèric, "especuladors"...
Aquest "especuladors" per mi no són ni constructores, ni inmobiliaries, ni promotores, ni tant sols petits o mitjans propietaris que compren pisos com a inversions.
Fixeu-vos que de tots aquets que dic a dalt en tanquen i desapareixen a diari...això es síntoma que no deu ser tan fàcil enriquir-se amb el negoci, tot i que n´hi ha molts que és forrin.
Els únics que any rera any augmenten beneficis i ès permeten inversions faraoniques no son d´altres que les entitas financeres. No en tanca cap, ans el contrari s´expandeixen i obren oficines a tots els racons de món.
Recordo la primera pòlissa de credit que vaig signar, el T.A.E estava al 16% !!!!! un atracament!!!.
El benefici era clar, però el crèdit no era una cosa massa estesa popularment, o almenys eren de quantitats exagerademnt més baixes que les d´ara.
Avui ens trobem amb un país totalment hipotecat fins a les tranques, amb credits a 40 anys !!!! i amb imports de deute que fan esgarrifar.
I és que la pràctica ès de pati de col.legi.
Quadruplicar la venta del producte, a meitat de preu...Quan a tu la materia primera també et costa menys de la meitat del preu...

O sigui, que vens 4 vegades més que ahir, amb el mateix marge de benefici...
Mireu si dona això de fer el "Jueu" que fins i tot et pots permetre condonar 1000 milions de les antigues pessetes a un partit polític que representa les esquerres i el progressisme integrador i que posteriorment serà qui fixarà les lleis del mercat...

Ah! i no s´et oblidi pagar el rebut a tu, petit i insignificant numero de compte...que et cardarán fins els calçotets si és necessari.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo quasi mai porto calçotets.
Que em cardaran a mi?

Anònim ha dit...

A m´oblidava de la pregunt clau.
Qué és un lesbianu?

Al ha dit...

A Ula-ula:
Et cardaran el que portis, o tinguis, i posa´t alguna cosa abans no s´et costipi el "catxarru".

que es un lesbianu??...molt llarg d´explicar. Però més val que et cuidis d´ells