diumenge, de gener 28, 2007

HONORABILITAT I HONESTEDAT

Les persones ens podem equivocar, però sense oblidar-nos d´actuar mai de manera honorable i honesta. Amb bona fe.
No s´haurien d´estrende les pràctiques obscures, les mitges veritats, ni les omissions i molt menys en les persones que ocupen càrregs de responsabilitat pública.
Els que ho fan mentre ostenten un carreg electe a l´administració en benefici propi o del seu partit estàn ajudant a donar arguments als abstencionistes o sencillament fent que la gent passi del seu dret a vot. I aixó és letal.

El President Montilla va retallar tot el que va poder del nou estatut, va iniciar la disgregació de l´unitat que varen prometre els partits catalans per defensar l´estatut a Madrid, va votar contra l´unitat de la llengua catalana i contra el traspàs del aeroport del Prat...entre moltes altres coses podriem resumir que el nostre President mentre no ho va ser mirava per els seus, que no erem precisament els catalans.

Podem oblidar el seu passat Mahoista-anarquista, la seva deixadesa davant el fet català, podem oblidar fins i tot el que a votar 2 mesos abans de ser President.
Però ara, avui, la seva obligació és donar el millor per Catalunya i molt em temo que aquest senyor no actua de manera honorable ni honesta.
No exigeix el desplegament d´un estatut que ens ha resultat molt car als catalans, i no només aixó, és capaç de col.locar a indigents mentals en carregs de molta reponsabilitat només per desgastar-los politicament.
Tot aixó amb disciplina sovietica...qui es descarrili és enviat a Siberia...
Li pronostico un final de mandat explossiu. Al sr Montilla li explotarà el seu "invent" als morros...al temps.

Continuem OK GO
do what you want - ok go

Añadir a Mi perfil | Más vídeos