dimecres, de gener 10, 2007

Indigents tots

Però aixó que és?.
No content amb perdre estrepitosament les eleccions d´onze escons i fer els pitjors resultats electorals que mai ha fet el PSOE a Catalunya, el nostre flamant president es dedica a jugar a escacs.
Col.loca a un indigent intel.lectual com a conseller d´interior. Un tiu que a la vaga del Prat ja va trepitjar i escupir a tota la gent que estava esperant vol com ell. Esgrimint el seu càrreg públic es a enfilar al últim avió i va marxar de vacances deixant a part de la societat asseguda sobre les maletes...Encara deu estar de vacances i se li acumula la feina; assessinats, assalts, festes il.legals, vagues de mossos i cases okupades i escortades, i al tiu no se li veu el pèl.
Un "Imbècible" col.locat al càrreg només per desgastar-lo i desgastar a IC-Verds, i així intentar recuperar vots per el partit del "Muy Honorable".

D´ex-ERC no en vull ni parlar...s´em trenca l´ànima. Ja només els falta inmolar-se amb dues tones d´explosiu un diumenge de partit al Camp Nou...

I ell?...que fa el nostre president??.
Diuen que gestionant la Comunitat autónoma...i els consellers?? i els directors generals??.
Tots de vacances, ja treballa el President-gestor...
Va a veure el seu ex-cap a Madrid amb l´intenció de desplegar l´Estatut i el nou finançament...Torna rient i dient que "no será un camino de rosas". I és que la nostre sort, és que són germans o quasi...

S´han pensat que sóc gilipolles, o qué? A més, no m´agraden els escacs.

The Smithereens; House we used to live in.