dissabte, de gener 27, 2007

LA FEINA BEN FETA

Sóc dels crítics amb el govern de Montilla des del primer dia.
El considero un personatge no preparat per ser President de la Generalitat a més de ser d´un partit de clara obediència espanyolista i jacobina.
Considero a ERC patrimoni familiar, per la sang vessada i perduda de molts familiars en les èpoques veritablament difícils. Per ser hereu d´els "desapareguts", i per conviccions personals comparteixo moltes de les idees fundacionals d´ERC.
D´IC-Verds comparteixo l´amor per el color verd. Verd com : les botelles de Passport, Cutty sark, Heinecken, vi negre del Priorat i blanc del Penedés...verd com la marihuana, o la fulla de coca...i prou. Vaja que ho compartim qüasi tot.

Ens varen vendre que estavem en una etapa post-nacional, i que ara començarien a gestionar el país.

Cada dia hi han assalts a vivendes amb violència, els hospitals públics han de penjar rètols informant que hi ha cues de 8 hores a urgències, continuen les escoles-barracons...tot això mentre anem perdent trets identitaris a marxes forçades en pro de la multiculturalitat i el mestizatge...espanyol, es clar!!!
Em pregunto molt preocupat...Aquesta gent com en Saura i la Mayol que entre els dos cobren al voltant de 36.000.000 de pessetes´l´any. Total, per acabar dient que son antisistema mentre et saluden amb la ma de damunt el cotxe oficial...que estan fent?

S´en carden de tots nosaltres pobres burrus que paguem impostos...De vegades em venen ganes de construir guillotines, però em declararien terrorista-massiu, i seria la meva ruina.
I acabo...Que en conec a un, que per dos articles l´han condemnat a 12 anys de presó i ara el volen "suicidar"...Collons de país

Aquests tius si que fan la feina ben feta a més de suar la cansalada...Una càmera, únic pla i a treballar...Ok Go; Here it goes again

2 comentaris:

Anònim ha dit...

BONÍSSIM!!!!

Al ha dit...

"Buenu"...ja està bé que de tant en tant alguna cosa sigui mig bona en aquest proto-bloc...o que almenys li agradi a algú.
Mercès