dissabte, de gener 20, 2007

SODOMITZACIÓ PASSIVA

Hi han agrupacions, partits, plataformes i col.lectius en general que s´han caracteritzat per la seva inconformitat, la seva rebelia fins i tot la seva belicositat.
Per extrapolar-ho al món animal, és molt dificil domesticar a un tigre, un lleó o un goril.la...
Algu s´imagina a una zebra sodomitzant a un lleó?, algu s´imagina un cervol violant a un tigre?, o a una papallona lligant de mans i peus a un goril.la??...
Jo no puc imaginar-ho.

Per tant, si alguna vegada veiem a un lleó denigrat sexualment per una zebra, tots pensarem que al lleó li passa alguna cosa...Deu estar ferit, malalt o moribund...qui sap??

Que li passa a ERC que continuament es violada, callada, ultratjada, sodomitzada i denigrada per el PSOE ?? Que tenen entre mans els cèrvols del PSOE per escupir continuament a la cara d´un tigre, i que aquest calli i pari el cul?

Si aixó passa en un racó de la selva on ningú pot veure l´honor del depredador tacat, no passaria massa resP però quan aixó és de domini públic i tothom li pixa a la cara del tigre...l´animal està condemnat a morir sol i famèlic...

Fins i tot els seus congèneres acabaran per practicar el canivalisme amb les despulles d´alló que havia sigut l´honor d´una espècie.
Soc partidari de l´eutanàsia i dé no fer patir als essers vius...Però, pateix ERC, o ja li agrada??

Potser algú està enmetzinant als seus dirigents amb drogues molt dures, o són victimes de xantatge...??? D´una cosa n´estic segur. El diametre anal dels dirigents d´ERC és digne del llibre Guiness dels `records...i el lleó morirà sol i famèlic.

DR. Feelgood; She does it right

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests de CyU sou la polla. Quina imaginació que tens, noiet.
Deixeu governar en pau

Al ha dit...

Constatar el diametre anal de la cúpula d´ERC és sinòmim de militància a CiU?

La feina de l´oposició, no és cap altre que fiscalitzar al govern. Si no us agrada sempre ens podreu deportar a Siberia...

Ja m´agradaria a mi ser un noiet...