dissabte, de març 03, 2007

EL GRAN GESTOR

S´ens va presentar als catalans com l´home que enterraria d´una vegada i per totes les queixes dels catalans.
Un home amb perfil de gestor que posaria en marxa el país i d´una vegada per totes solucionaria els veritables problemes de la gent. Fets, no paraules. Aquest és el seu eslogan. Aixó si, deixant de banda les reividicacions nacionals i simboliques dels catalans per concentrar-se només en les coses "importants".

El que primer hem notat és que el nostre govern ja no pidola.
Estem genuflexionats constantment. Amb el cap cot i les butxaques buides...ara ens gestionen.

Personalment no veig millores aparents per enlloc, i si que pateixo una sensació d´espanyolització galopant que ve de totes direccions. Posant per endevant sempre els interessos del PSOE a les necessitats de la gent que viu a Catalunya.

Sóc dels que penso que un president ha de ser un polític, no un gestor. Peró si a sobre aquest gestor no pot o no sap trobar la manera de treure els barracons escolars, es deixa violar cada setmana amb una llei estatal que envaeix competencies del que ell té el compromis de gestionar, les cues a la sanitat augmenten despres d´haver apujat sous als funcionaris, i els trens son pitjors del Estat.
Que estem fent?

Vaig llegir un comentari molt encertat, deia aixó.
Potser els ideolegs de la campanya del PSC varen cometre un error amb la coma del eslogan. Ja se sap que en el procés de traducció del castellà al català hi poden haver problemes.
Fets, no paraules. Hauria de ser: Fets no, paraules.
I és que el català ja ho té aixó, d´aqui l´augment d´hores de castellà. Si tothom el domina no ens caldra el català per res i aquets errors de traducció desapareixeran.
Hem de ser pràctics, i ara ja estem en una etapa post-nacional catalana i som de ple en una de massoquisme multicultural, en castellà que l´enten tothom inclús en Montilla.

The Renegades; thirteen women

1 comentari:

Anònim ha dit...

El gestor és un paio gris que tindra molta sort si acava el mandat sense revoltes al carrer.