dimarts, de març 13, 2007

No serà fàcil

Aixó no s´acabarà bé, o el camí no serà un camí de roses.
Aquest país esta condemnat o a ser lliure, a ser un paìs normal com: Dinamarca, Suïsa, Holanda, Irlanda...O a desapareixer per aburriment
Després de 30 anys de "democràcia" a Espanya cada dia és més evident i ja quasi ratlla l´insult a l´intel.ligència humana la claretat que, no s´hi pot estar. Deixant en segon terme la nostra llengua, la nostra sanitat, les nostres pensions, el nostre futur, la nostra prosperitat... tot en mans d´un estat que no ens vol tal i com sóm.

Es noten moviments que fins ara eren insospitables. El capital català, l´empresariat, el diner ja no pot més. Han rebut boicots indiscriminats i salvatges només per tenir la seu social a Catalunya -cosa sospitosa, és clar-. Estan perdent pistonada entre moltes altres coses per la negació al aire per respirar,que Espanya, o part d´ella els nega només per ser d´on son. Aixó i només aixó els està despertant.
A més saben que la mamella d´Europa s´ha aixugat i l´Estat ha de seguir pagant cosa que fa indispensable el "cash" que aporta Catalunya amb el mateix que rep avui...com a màxim!!

Penso que en molts sectors del país s´està pensant ja, en un pla "B". Una fugida endavant.
Espanya no es quedarà quieta, també és evident. Aquest pla "B" ens suposaria o bé una fatalitat, o bé la prosperitat i no seria un camí de roses
A dins a Espanya en 25 o 30 anys no en quedaran ni les espines del que avui coneixem com a Catalunya. Una altra fatalitat.

Mentre tot aixó cada vegada és més clar i com a contra pés, tenim al president més pro-espanyolista que déu ens hagi pogut donar. La sort, és que Montilla no serà president gaire temps i espero que Albert Boadella tampoc.
No serà fàcil...

Lee Grant& The Capitols, Sweet nothing

3 comentaris:

RUFUS ha dit...

la veritat és que en Mas, en Maragall i en Pujol no son ni un milimetre menys espanyolistes que el Montilla.

Anònim ha dit...

¿Ya os estáis lamentando del miserable espectáculo que, como único rédito a Cataluña, vienen ofreciendo los experimentos nacionalsocialistas?... A Cataluña no la 'ofega' nadie del resto de España sino sus lamentables últimos dirigentes. Y el dinero y empresas huyen de donde no ven en qué y para qué invertir. Ya estamos con lamentos?... Como siempre, vaya.

Al ha dit...

A Rufus; perdona que discrepi. almenys els altres dos i com a mínim parlen correctament varies llengües, en Montilla no s´expressa bé ni en castellà. ens ha deixat molt clar que el seu país es Espanya. No Catalunya, a la que dia a dia ven a canvi que el PSOE es mantingui a Espanya.

Al anònim; estic mig d´acord amb tu, A Catalunya avui l´ofega l´espanyolitat i la servitud de Montilla a Madrid.
No valen els topics espanyolistes del "catalan lloron". L´aeroport, els trens, les carreteres són deficits i realitats bàsiques per les empreses i aixó depén de Madrid...com tot.
L´Espanya plural no existeix, només hi ha una Espanya radial i poc donada al diferent.
Només t´has de llegir