dimecres, de juny 06, 2007

LA SECTA HA DECIDIT SUÏCIDAR-NOS

La secta ha decidit suicïdar-nos a tots plegats.
Una bomba de mil megatrons de neutrons farà explosió al seu pis, el quart tercera.
Evidentment la resta de veïns no salvarem ni el rebut del Ocaso.

Esquerra està siguent còmplice i actor príncipal de l´entrega de tots i cadascun del òrgans de govern del nostre país al Psoe: Govern del Estat, Govern de la Generalitat, Diputacions de BCN, Girona i Lleida, els Ajuntaments de les 4 capitals de província -inclosa Barcelona tot i la pantomima d´en Portabella-, Ajuntaments de quasi tot l'extrarradi Barceloní, així com a moltes altres grans ciutats.
Aixó els està passant una factura evident, la fuga de vot global a cada comici fa por.
Però molt forts motius ha de tenir la direcció d´Esquerra per l'alt nivell d'entreguisme, claudicació i sodomia que està mostrant.

Xantatge? Extorssió?...Potser dossiers personals?

Odi, ràbia, frustació acumulada? complexe d'inferioritat?

Tot i que molt em temo que el veritable motiu no és altre que; l´imbecilitat

Undertones; Teenage kicks

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui ha sortit que en Sáez plega a Lleida. Els socialistes van treure majoria absoluta i el cap d'Esquerra a la Paeria ha tardat onze dies en dir res. Potser esperava que l'invitessin a entrar a l'equip de govern, com Ardanuy a Tremp on, malgrat que ja no el necessiten per a res, encara va pidolant que el deixin entrar a l'ajuntament del bracet d'uns socialistes amb majoria absoluta.
Finalment però, s'ha descobert el perquè de tot plegat, amb permís de Quim Monzó. El motiu de que en Sáez plegui no és cap altre que veu a tocar ser el proper representant de la Generalitat a Lleida. Ah! Deixa el partit cremat a Lleida capital i li donen un altre caramelet. Faltaria més.

Al ha dit...

Que més dir?
Seure i esperar als propers comicis, els estatals.Llavors l´hòstia serà de solemnitat i Esquerra perdra el grup propi i haurà de passar al grup mixte.

Contant que abans el Tribunal Constitucional no fagi embutits del nou Estatut...

Els dies del fill del Guardia civil i en Manelic el del paquet tenen data de caducitat.Només espero que hi hagi sol.lucions a la seva destroça.