diumenge, de novembre 18, 2007

TRIBUTEU, TRIBUTEU MALEÏTS


Que ben parits que som els catalans.
Ja no només paguem els carburants més cars que a la resta del Estat, seguim mantenint l'impost de succecions a tota màquina quan a Madrid i a altres comunitats és més baix i estudien treure'l. Ara el Conseller Castells ha fet aflorar 18.000 nous declarants de patrimoni. http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=459565&idseccio_PK=1009&h= . Sí, sí!! que s'havien pensat, que defraudarien l'hisenda catalana? I si algú s'escapa sempre tenim el parany preparat en alguna recta, darrera un cartell publicitari, o en forma de cotxe camuflat que ens farà la foto...L'altre dia assistia a una conversa entre policies, un mosso i un Guardia Civil on tots dos admetien que la pressió sancionadora és infinitament superior aquí que a cap altre lloc del Estat.

Moltes empreses estan troban dificultats de totes classes per seguir amb el seu negoci: mediambientals, fiscals, laborals. I que fan? Marxar a Saragossa, Madrid, Extremadura o directament a la Conxinxina.

No és demagògia, però la sanitat fa pena i acabes pagant-la privada, l'ensenyament està igual, que dir de els nostres trens i carreteres?
Cada dia en assemblem més als suecs per el que paguem i més als mossambiquenys per el que rebem.
Que l'Estat espanyol ens fot és evident, però que des de dins mateix de Catalunya ens fotem queixelades a la jugular nosaltres mateixos és de frenopàtic i de burrus.

Ride; Birdman

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana Esteva Vilanova ha publicat un article al Punt Diari amb uns arguments semblants.
Som molts els catalans que comencem a veure la cua al llop.