diumenge, de novembre 25, 2007

VOSTÉ TÉ UN PROBLEMA...


Vosté té un problema...i aquest problema es diu José Montilla.
Li espetava el flamant President de tots els catalans a Artur Mas, tot fent recordatori de la històrica frase de Pascual Maragall en plé atac d'Alzehimer.

El problema el tenim tots els catalans a més d'Artur Mas, que només és el Cap de l'Oposició al Parlament català.

No em vull fer feixuc repassant el moment que està atravessant Catalunya avui, on tot cau o peta.
Però mai s'havia vist a un President anestessiant a tot el país, per no fer mal a la cap de llista del PSOE per Malaga. Un president que té agafats pels ous als sindicats que no protesten, ni quan els damnificats son 180.000 treballadors de la "pedrera" de vot socialista i potencials afil.liats als sindicats.

Després que el Parlament aprovés l'Estatut del 30-S, va ser el primer en dir que el texte no era del agrat del PSOE. I que ja seria esmenat al parlament espanyol.
Trencant així l'unitat dels partits que el varen consensuar.

El motiu Mao-tilla, ve del seu passat comunista (un comunista sense ofici, ni estudis reconeguts). Tota una vida fent bondat dins l'aparell socialista li han servit a ell i a la seva muller per poder pagar el col.legi Alemany als seus fills. Col.legi de pagament que fa comunista...

És evident que aquest país feia molts anys que no es trobava amb una paral.lisi d'idees i de projecte com el d'avui. I per tant el problema no només el té el senyor Mas. El problema el tenim tots els catalans, i el problema es diu José Montilla.

The Zombies; Summertime

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdona, jo soc català i no tinc President.

Al ha dit...

Montilla és el president de la Generalitat, aixó ja ho tenim.
Després tothom és amo dels seus sentiments...