dimarts, de maig 06, 2008

LA SACA AL CAPQue bonic és omplir-se la boca amb polítiques socials, sostenibles, antitransvassistes i demés...Fins i tot a un tio tan lleig com al Saura de vegades t'el feien veure "interessant".
Criticar les decisions polèmiques i etiquetar-les immediatament de dretanes i retrogrades. Mostrar-se alternatiu a tot, jove d'esperit i generós vocació. Un poema quasi bé.

Entre moltes d'aquestes coses que proposaven les esquerres des de l'oposició i que ara governant, els fets contradiuen les boques, n'hi ha un de curiós. O almenys a mi m'ho sembla.
Saura, m'havia deixat clar que la funció pública era capdal i la protecció als drets dels seus treballadors, bàsics. No a les privatitzacions!
També m'havia deixat molt clar, que a la dreta ni aigua...Amb el PP, ni pactes, ni acords, només arraconament.

Bé, el Sr Saura ha privatitzat el servei de seguretat de la Conselleria d'Interior. Avui la vigila Prosegur, empresa del ram.

Ja no en fa prou privatitzant un servei públic, que a més dona de menjar al PP. Pactar no, però tractar-hi economicament sí.. I és que amb Prosegur hi tenen "certa" relació la familia Mayor Oreja.
Una familia i una empresa amb les que no hi tinc res en contra, ni els vull cap mal, però amb els que no hi hagués anat mai a buscar a n'en Saura.

Aquí us deixo un fragment que ens relata amb qui tracta en Saura.

"Ya el Juzgado de Primera Instancia nº 5 de Vitoria declara probado lo siguiente: la participación de Jaime Mayor Oreja en EULEN, que gestiona empresas de seguridad, de su hermano José María en Prosesa y, a través de la empresa intermediaria Estudios y Experiencia S.L., en otras empresas de seguridad, en las que participaban otros directivos del Partido Popular, como Prosegur, Prosesa y Protexa.

En la sentencia que resuelve el recurso de apelación de la Audiencia Provincial de Vitoria se va más allá y se declara probado lo siguiente:

- José Maria Mayor Oreja ha sido presidente de dos compañías de seguridad, Falcon Contratas y Seguridad S.A. y Falcon Servicios de Seguridad Integral y miembro del consejo a través de una empresa intermediaria de Cobra Sistemas de Seguridad S.A.

- José María Mayor Oreja fue apoderado hasta 1995 de Protección y Custodia S.A. que, tras la absorción por Protecsa, se convirtió en Prosegur y actualmente es administrador único de Segurotec S.A.

- Que el propio Jaime Mayor Oreja fue socio de Estudios y Experiencias S.L., empresa socia de Seguritec S.A. y de Protección y Custodia S.A.

- Dña. Purificación Mayor Oreja, hasta el año 2001, fue socia de Estudios y Experiencias S.L.

- José María Mayor Oreja sigue siendo hoy consejero de la sociedad Técnicas Especiales de la Construcción cuyo objeto social era la prestación de Servicios de Vigilancia, Protección, Defensa y Seguridad de las empresas.

- Marcelino Oreja es apoderado de Falcon Contratas y Seguridad S.A. Todos los datos anteriores los extrae la Audiencia Provincial de Vitoria del Registro Mercantil.


Saura, tio! una mica de dignitat, no? Almenys intenta dissimular que la qüestió no és fotra's una saca al cap i ensenyar el cul, mentre et considerin guapo.

The Spencer Davis Group: Please, Do Something-High Time