dimecres, d’abril 16, 2008

EUTANASSIEM LA GENERALITAT, JA !



Fa dies que no dic res. Però és que no sé per on començar...
Primer, i abans que res voldria donar les gràcies al meu President. Don José Luís Rodríguez Zapatero, que ens ha tornat a sol.lucionar un problema, aquest cop l'aigua.

Ja fa temps, el bany de multituds que es va donar al balcó de la Generalitat a la plaça St.Jaume era un pressagi.
Ell i només ell, amb una visita va aturar els esfondraments al Carmel i va deixar anar morterada per els damnificats.
Ell ens va fer un Estatut Constitucional i nou, gràcies a déu!!
I ell va acabar amb els esbornancs(a casa en diuen així)de TGV, perdó AVE!
Día rera dia ens mostra com de gran i poderós és Madrid.
I nosaltres aquí, pobres de nosaltres! embolicats amb nazionalismes del S.XIX i creient que la Generalitat ens serveix d'alguna cosa. Què va!!

No us adoneu que més valdria suprimir-la? la Generalitat, vull dir...Que potser la presideix algú? consellers, què són consellers?
Sense aigua a les aixetes i mal vistos per tothom. Res, home res. Anem a ser pràctics i a estalviar-nos cantitats ingents de diners, que només serveixen perquè un poll resucitat que en la seva puta vida havia menjat calent, ara s'estigui construint una mansió i porti a les nenes al Col.legi Alemany.

Ni un guió de Bollywood hagués sigut més escandalosament patètic i clar. Deu ser que ja ens va bé que sigui així.
Aixó sí, abans d'haver de menjar rates...
Eutanassiem la Generalitat i que no pateixi més?

The Aardvarks; I'm Not Like Everybody Else

9 comentaris:

Unknown ha dit...

A ca seu, a part d'esbornancs m'hi jugo un pésol a que també diuen Madrit.

Madrit viu els darrers espeternecs. Tants d'anys de donar pel cul amb l'única cobertura de l'exèrcit i els borbons (i les consegüents lleis inversemblants) de ben segur que provoca brutícies indesitjades al membre, de les que infecten. I com a bons malalts ara es fan d'estimar. Vetllem-los, diem que sí a tot i duem-los bombons.

(Amb en Franco ja ho fèiem així. Què ens està passant?)

Anònim ha dit...

Ja ho digué el M.H. Heribert Barrera, que els del pscPSOE li havien manifestat que el franquisme havia guanyat i que a Catalunya, només calia precticar-li una eutanassia poc dolorosa. Ata ho fan des de la Generalitat. Res que no ens hagués estat advertit.

ERC passará als anals de la història de Catalunya com els que lliuraren TOT el pais a l'enemic que ens vol morts (aixó si, amb una mort poc dolorosa).

Al ha dit...

Bohemi: Ens hem rendit, potser? Ens han acabat de colonitzar, tal vegada?. L'últim que tanqui el llum...

Has guanyat un pèsol !!!

Josep: A l'Heribert Barrera s'el ha linxat publicament per suposada xenofobia. Només volia una Catalunya catalana com tot bon fill de mare que estima el seu país.
Mentre un moro de merda l'agredia al vell mig de la Rambla...Tothom mirava cap a una altre banda.

Aquí ens anomenen naZionalistes, mentre la mateixa Generalitat gasta una fortuna amb la FECAC i el fetival ètnico-espanyol-alcohòlic-salsitxero d'abril.

Els ùnics multilingües i pluriculturals a Catalunya som els que ens sentim culpables de tenir cognoms, arrels o estima a Catalunya.
ja no és que ens separin, si no que nosaltres mateixos ens sentim separats i aixó cansa...d'aquí l'autoodi.

No diguis ERC, digues Esquerra. Jo encara confio que algun dia resorgeixi ERC. Si no és així estem acabats de veritat.

Anònim ha dit...

Tal fou el robombori creat pel llibre "Què pensa Heribert Barrera" de l'Enric Vila que vaig correr a comprar-lo, el vaig llegir d'una tirada (és petitonet) i encara em faig creus. Però si no diu res de l'altre mon!!.
El que era sotsdirector de la Vanguardia, en Màrius Carol (potser encara ho es) fou un dels més abrabdats en les crítiques del M.H. Una vegada llegit el llibre i vista la desproporció de les crítiques, vaig pendre la decissió de no tornar a comprar la Vanguardia, i des de a les hores que no la he tornat a comprar.

Però tornant al pscPSOE, les dues entrevistes que li feren al M.H. Heribert Barrera al diari Avui crec que fou al dessembre (no n'estic segur) deixa en evidencia de qué va aquest partit, el que per a mi, com a exvotant encara no he acabat d'assimilar és el paperot d'ERC (bé, Esquerra!) en aquests ùltims temps. Es que és tan gros!!.

Però, tal fas, tal et trobarás. A veure si encara tenen els sants collons de repetir que la seua estratègia és per "catalanitzar" al pscPSOE, per fer polìtiques "socials" per cohessionar el pais o perque el pscPSOE decideix des d'aquí mentres que CiU son uns "venuts" a Madrid. I els del pscPSOE, a veure si s'atreveixen a dir que representan "la centralitat del catalanisme" i que prenen les seues propies decissions. Per cert, la Chacóm, amb el seu catalanisme de "viva EspaÑÑÑa", ens ha fet un inmens favor.

Al ha dit...

Amic Josep.

Més que la Chacón i els seus Vivagghhss!! jo penso que el que està quedant en evidència és el suposat bon rotllisme de "l'esquerra" en general. Ha quedat pal.les que l'única cosa que unia a les esquerres era fotra fora a CiU de tot arreu i la forma; la cultura del NO.

Ara que ells governen s'estan menjant amb patates tot alló que tant varen criticar a CiU.

La Chacón no em preocupa lo més mínim. La dentuda basicament és una hipòcrita en estat de bona esperança, però aixó només li durarà nou mesos...i ja en falten menys.

Anònim ha dit...

Aixó d'akinol, és sospitós, jo ho treuria. A "propietats" diu que és d'una web anomenada ajrsc.com que té a veure amb quelcom d'antivirus. no sé, jo, per si de cas, no hi clackaria pas...

Al ha dit...

Ja és trec Sr Josep.
Com també es treta la meva connexió a internet.
De moment estic sense router...
A veure si no em fan esperar 3 mesos.

Anònim ha dit...

Home! si és per router... l'important és tenir el servidor i que doni bon servei, que un router val quatre rals, és més, en tinc un de la Cisco Corparation marca Linksys que em sobra, és un router de gama alta. Si el vols, és teu. Amb estoig i instruccions.

Ara! ja t'el configuraras tu, que aixó si que és una bogeria. Jo, quant sento la paraula "configurar", em poso a tremolar.

Al ha dit...

Moltes gràcies Josep.
Resulta que l'Andreu i l'Anna que són dos camacurts de dos parells d'ous es dediquen a jugar amb els cables de la telefònica...
La resta és fàcil d'imaginar. Falsa alarma, la telefònica encara funciona (ben endollada).