dijous, d’abril 10, 2008

QUÈ MAQUINEN?


El Psoe sembla que fagi la punyeta al Tripartit, tot picant l'ullet a CiU.
Carod ja fa dies que parla d'una "pinça" i Montilla es nega en rodó a parlar del transvassament de Roine, dient que és una broma de mal gust. Quan Zp promet (!!!) estudiar-ho.
Tot semblaria que el Psoe prefereix i necessita a CiU, i que el tripartit no és més que una nosa.

Esquerra i IU(IC) els seus antics socis a Catalunya i a Espanya han patit tal devallada electoral, que de puntals del govern han passat al grup mixte. Fent del PSOE l'aglutinador del vot dels que es consideren anti-dreta, anti-feixites i paladins del progressisme en general.
Recordem que; qui més va buscar la bipolarització PP-PSOE va ser el mateix PSOE i tots els demés varen caure com conillets al parany.

CiU es avui la primera força a Catalunya i la tercera a Espanya.
Qui fa nosa per tal d'arribar a la bi-polarització total i a l'espanyoltzació (de bon taranna, aixó si) de tots els racons del Estat?
La resposta és CiU.

La federació catalanista no pot caure de cap manera a les urpes del bon rotllo, però t'apunyalo per l'esquena del PSOE. No deixem d'oblidar que Montilla abans que President de la Generalitat ha sigut Ministre i membre de l'executiva del PSOE.
Montilla no és President per accident. Li va posar ZP, li va posar la nova guardia del PSOE. I Carod.
Com és que Montilla davant les repetides crisis que tant l'han desgastat sempre s'ha amagat i hem anat a cercar la sol.lució a Madrid?
Tot ho sol.luciona Madrid o així ho sembla; Estatut, llum, infrastructures, finançament i finalment l'aigua. Sempre ens ha de treure el problema Madrid.
I la Generalitat, cada dia queda més despretigiada i es mostra més inoperant.

Què fariem els catalans sense Madrid? Estaríem perduts, segur.
Aquesta és la feina del home gris que tenim per President.

The Art Woods; Sweet Mary

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest primers moments de legislatura les terminals mediatiques del tripartit t'intentaran fer creure que entre el PSC i el PSOE hi ha un "enfrontament", que tenen "projectes diferents", que els socialistes catalans no són "sucursalistes" i que Montilla és la reencarnació del general Moragues. Tu no piquis, que avui el PSC investirà Zapatero President. I mai oblidis, atès què diu molt més de les persones els fets que les paraules, que Montilla volia a Bono de Secretari General del PSOE. Així que ja saps quin model d'Estat i de nació té al cap. I tampoc oblidis que Esquerra està en contra del transvasament del Segre.

Al ha dit...

Els que no heu de picar sou vosaltres. Jo, ho tinc claríssim que són un càncer per Catalunya.
Dius una veritat coom un temple: les persones es valoren per els fets i no per les parules. I als fets em remeto.
Ull amb el PSOE, molt d'ull.

Anònim ha dit...

Aixó mateix li he escrit en el seu blog a n' Duran, que no es refíi de'n Zp.

La veritat és que si, que tot sona a comedia, que els fets son els que son i les paraules semblan destinades a la estratègia del pscPSOE, que com que a la propera, el tripartit ja no será posible, prova de vendre que son "la centralitat del catalanisme" per mirar d'enfortir-se.

Ara més que mai, cal que CiU no es deixi emportar pels cants de sirena, perque la estratègia del pscPSOE sembla clara, però la seua ineptitud també.

Al ha dit...

Bon dia tinguem sr Josep.
Ja s'han menjat part del espai de IC i Esquerra, ara toca l'espai de CiU.

Anònim ha dit...

Aquest espai, els costará de rossegar, benvolgut al, perque si alguna cosa te el votant de CiU és que coneix perfectament els tripijocs del pscPSOE. En una paraula, som més exigents i no ens agraden les proclames, i no som acrítics, el que de vegades és un inconvenient, però és una garantia contra el fatxenderisme.

Malgrat les incògnites que ens depara el futur, que ens neguiteigen, crec que ens ensortirem d'aquest malson.

El catalanisme és més viu que mai, i el pscPSOE representa tot el que aborreixem els catalans, només cal desenmascararlos, perque una virtud si que tenen, i és la facilitat que tenen per camuflar-se i dissimular les seues veritables intencions.

Anònim ha dit...

Busquen fer un "País Valencià 2" o "Illes Balears". I poden aconseguir-ho.

Els nacionalistes, des de la meva òptica nacionalista transversal, els ho estem posant "fàcil, fàcil,.."

Al ha dit...

A l'esquerra tinc una pastanaga just a sobre el Segre i...Tatxan!!!!! a la meva dreta i de sobte surt un poma just a sobre l'Ebre.
Ni una gota.!!! Lo riu és vida...

Unknown ha dit...

Els Montila, Corbacho, Chacón i cia, són el que van voler fer un PSOE a Catalunya, independent del PSC.Finalment s'han menjat el PSC. És així de senzill.