diumenge, de juny 15, 2008

HEM DE SER HONESTOS


Alfonso Guerra (PSOE), en unes declaracions; reclamava l'aplicació del article 155 al País Basc, que preveu la supressió d'autonomia de qualsevol comunitat del Regne d'Espanya. En cas que el Lehendakari vulgui tirar endevant el famos referendum, per lliure associació amb Espanya.

Aquest senyor, esquitxat per tota mena d'escàndols en l'època del Govern Gonzalez, és un dels pares ideològics dels qui avui ens Governen a Catalunya.
No és d' estranyar doncs, que ahir la TV-res ens innundés amb l'Expo de l'aigua. Celebrada a la nostrada ciutat de Saragossa. Capital dels propietaris del Ebre, i dels qui ignoren la nostra llengua a la Franja de Ponent, i dels qui reclamen unes peces d'art litúrgic pagades religiosament als seus anteriors propietàris, i dels qui tenen recorregut l'Estatut Català al Tribunal Constitucional (igual que els dimonis del P.P).
Espanya, Espanya i Espanya era la paraula dominant en el guió del guapo presentador. Minuts i minuts dedicats a publicitar un nou projecte socialista espanyol. Genereosos i despresos que sóm els catalans ...

El congrés d'Esquerra ha donat per bones aquestes polítiques, escollint a qui més defensa a Montilla i el Tripi.
Vista la volada política que els compromisaris d'Esquerra desitgen; No seria més fàcil i honest portar a Alfonso Guerra com a presidenciable a la Generalitat?

Dandy Warhols; Cool as Kim Deal

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Company,

Ja tot el peix está venut. Ja veiem el que es pot esperar del tripartit. Seiem a primera fila de tribuna a veure com se la foten....quant toqui o avants, tant és.

La grandesa de la democràcia, per molt imperfecte que sigui, com la nostra, és que probablement no trias als millors però tens oportunitats per fer fora als pitjors, i com que els qui ara manen son molt pitjors que el que deian els pitjors pronòstics, cauran pel seu propi pes...com em deia algú que coneixes. Cada dia ho veig més clar.

Cordialment.

Al ha dit...

Costarà, Josep.
Saps què passa? que aquests progres no tenen cap gana de tornar a ser "pobres" i deixar les nòmines i sous.
Aixó és el que els uneix.

Anònim ha dit...

Distingit Al:

Si fossim castellans (avui en dia, sinònim perfecte d'espanyol), trobaríem que el senyor Guerra és moderat perquè a part de l'article 155 la Constitución española disposa d'una eina més contundent per apagar la veu dels pobles no-castellans, perfectament explicada a l'article vuitè: abans que ningú vulgui partir, s'enviarà l'exèrcit, que és el cos que garanteix el lligam que va establir el primer Borbó.