diumenge, de juny 08, 2008

VIURE DE GENOLLS


Definitivament us dono el condol a tots els catalans.
El superdissapte a Esquerra ha fotografiat la societat catalana, la que prefereix guardar la roba, mentre fa veure que neda. Ha Guanyat la candidatura dels que han preferit tenir feina oficial abans que fer oficial a Catalunya. Podran continuar pagant les hipotèques, els restaurants i demés, Catalunya s'haurà d'esperar...

A Can Montilla, ahir era festa grossa. Zaragoza, Joan Filesa i Crosta, Miquel Iceta, tenen un recordman teledirigit al partit més "independentista" del Parlament.
No hi ha altre atleta més ràpit en la seva especialitat que Joan Puigcercós. Com ja va demostrar als passadissos del congrés espanyol aprovant pressupostos a canvi de "tot", i com ja va demostrar a la seu de Governació repenjant la "rojigualda" per ordre dirècte d'en Pepe, el nostre President.
Primer jo, després els demés...

Amb aquesta mentalitat, per suposat, ningú arriscarà per fer el pas definitiu cap a la sobirania.
Sabem de sobres que aquest pas serà arriscat. Que qui el lideri es jugarà fins i tot la seva integritat física, a part de la seva llibertat i patrimoni... I En Joan de Ripoll, i tota la gent que l'ha escollit i li dona suport, han evidenciat ser de la mateixa raça de lloca. La lloca que omple i ha omplert els partits catalans durant els últims 30 (70) anys.
Preferim viure de genolls, que morir drets.

The Inmates; Love Me Two Times

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No tothom, benvolgut al, no tothom.

I ara que la crissis económica ho aplanará quasi tot com un tsunami, probablement la gent deixi de banda l'hedonisme que domina la societat catalana i recuperi valors que s'hona, sino perdut, esmorteït, com esprit de sacrifici, germanor i patriotisme.

Jo veig a la majoria de la societat, la qie no viu dels favors de la politica, cada vegada més emprenyada, i més aviat d'hora que tard, tot aquest malestar sortirá a la superficie.

Un d'els elements que més ha distorsionat el panorama politic dels ùltims temps, ha sigut la ambigüetat enganyosa d'Esquerra. Ara, aixó ja s'ha acabat. Crec que el malson tripartit está acabat i aixó ho veurem ban aviat. Ara ho començo a veure clar, i la victoria de'n Puigcercós, malgrat que sembli una contradicció, ho facilitará.

Cordialment.

Al ha dit...

Bon diumenge senyor Josep.

Amb una cosa estem d'acord:Alguna cosa sacsejarà i de valent Catalunya.
Crisi, distànciament dels polítics i els menysteniments d'Espanya han fet veure a molta gent, que han de canviar moltes coses.

Com i quan és un misteri, degut a la nostra capacitat innata d'entomar enculades...

Anònim ha dit...

Ahir podíem haver fet un gran salt, però ens hem d'acomformar amb un pas endavant.
El que més em toca els ous, és el temps perdut que haurem de passar i les noves patacades que ens esperen, fins que la resta de companys veguin la llum.
Au! Salut i República.

Al ha dit...

Bones monsieur ton.

Els teus "companys" si que han vist la llum. La llum de la nòmina que cada dia 30 els ingressen al banc. Amb Esquerra fora de la Generalitat, molts la perdríen o la veurien reduida.
Tontos no són, encara que de vegades ho semblin.

En fi, continuem perdent el temps...

Anònim ha dit...

Benvolgut Al,

en el fons me n'alegro perquè la patacada serà més forta. Molts convergents esperaven que el desenllaç d'Esquerra precipités el tripartit (jo també una mica): o sigui, guanyar als despatxos allò que no s'ha assolit al Parlament, tot i que, en aquest cas hauria sigut tornar-los la moneda als sociates..

En resum, per poder fer foc nou cal una bona patacada i, no ens enganyem, els sobiranistes desencisats, en bona part, votaran CiU a poc que a CDC fem les coses com cal.

Així que els sobiranistes haurem d'esperar una mica més, però no hem de defallir. Serà difícil, però, com diu l'amic Cesc, serà bonic d'explicar.

No patiu: es pot enganyar a una persona tota la vida, a tothom un temps, però no a tothom tota la vida!

Al ha dit...

Sr marrameu.

Les urnes no varen donar guanyador a Montilla precisament...Ni a Carod, ni a Saura.

Ara, m'ha estrocat la resposta una puta trucada d'aquestes en les que un sudamericà et vol vendre el contracte de la teva vida amb una teleco...I ja no sé que més et volia dir.

Em faig vell.