diumenge, d’agost 03, 2008

LA CROSTA VS LA GANGRENA



Dues imatges de gangrena
Definirem:
Anomenem crosta a la capa que ens queda damunt una ferida en procés de curació. Formada per sang seca, i cel.lules de pell morta.
ûltimament i de forma molt despectiva els "cosmopolites" i molt espanyolistes residents a Catalunya titllen així als catalans que defensen l'idea de la nació catalana.

Anomenarem gangrena al mal de les cel.lules interiors del cos que acaben pudrint-se i destruint fins la mort l'èsser que la pateix, de no extirpar-se la part infectada.
També podriem anomenar així, als espanyolistes residents a Catalunya. Que prefereixen la destrucció a pessics de Catalunya, abans que reconeixer que Espanya és letal per els interessos dels habitants del Principat.

La gangrena catalana davant la tria de crear un bon servei de pediatria per els seus fills, o fer canvis de sexe a Sevilla i de franc. Tria els canvis de sexe a mil km.
La gangrena sempre es queixa quan s'usen diners de la Generalitat per defensar l'agònica cultura catalana, en canvi no estalvia despeses per omplir Catalunya de Ferias de Abril.
Les extremitats engangrenades no demanen mai perdó, però l'exigeixen sempre a les crostes, per petites que siguin. No tenen peitat.
La gangrena és camufla amb discursets populistes i s'acaba descubrint amb les mentides, incumpliments i insults.

Vosaltres trieu; crosta o gangrena.

Spencer Davis Group; Nobody Loves.