dilluns, d’agost 18, 2008

S'HAN ACABAT LES VACANCES


Ja estan acabades, i aquest any torno content.
He descobert tres coses noves i importantíssimes.

Primera- Que no hi ha crisi.
Els restaurants són plens a bessar, la gent espera i paga l'innombrable, i a tot arreu on vagis passa el mateix (a la costa de Girona), gent, gent i gent. Cues, cues i cues.
Què els pot passar als senyor Visa i Mastercard al Setembre? Ja sabran ells a qui presten diners...i si no els surt bé, ja ho pagarem entre tots com estem fent amb les hipotèques NINJA.

Segona- S'ha creat una llengua nova i l'usen molts catalanonats. Es farceix amb molt de castellà i petites "crosses" catalanes amanides de paraules anglosaxones.
El castellà s'usa principalment per fer-se el graciós, el català per ordenar als nens que callin i l'anglosaxo per explicar gestes de risc i fardar d'alta tecnologia.
M'hi he esforçat però no l'he pogut aprendre, ja que cada individu l'usa com vol, cosa que en complica l'aprenentatge.

Tercera-Si surts de casa amb nens i vols tenir un àpat tranquil, només entra en establiments on dispensin Calipos. Demana un Calipo de primer per els nens i tindrás un àpat tranquil, aixó sí, sigues curós i vesteix als nens amb "xubasquero".
Fins i tot, podràs fer sobre taula si al establiment tenen dos gustos de Calipo. Per aixó, sempre més tindré present al senyor Frigo en les meves oracions...
Senyor Frigo que esteu en el cel, sigui santificat el vostre nom, així a la terra com es fa en el cel.

Dirty Pretty Things; Bang bang

2 comentaris:

Kasku ha dit...

El seu escrit m'ha deixat una mica torbat: segons el que ens explica, podem dir que els catalans són una gent que ho paga tot a crèdit, parla indiscriminadament en tres idiomes i els fills de la qual no fan altra cosa que menjar Calipos.

Al ha dit...

Amb petites apreciacions, podria afirmar que ho heu resumit de manera exacte senyor Kasku.
Per cert, l'altre dia, un bohemi comú, em va donar molt bones referències de vós.
Déu li conservi aquestes amistats!!

I si no li agrada el país on viu (com a mi) tapi's el nas (com jo).
Ens espera un futur de colors, tot ple de multicultixupitxatxipirulis de cartró pedra i/o devora Calipos.