divendres, de setembre 24, 2010

DIVIDIR LA SOCIETAT ?

Quan cada dia s'alcen més veus a favor de la sobirania plena de Catalunya, alguns argumenten que això dividiria la societat, que no ens convé. Ni aposten clarament per una cosa ni per l'altre i juguen amb aquesta ambigüitat estudiada, només per obtenir més rèdits electorals. A més, ignoren que callar les veus dels sobiranistes existents ja és de fet una divisió provocada per ells mateixos. Com si a aquesta altre meitat hagués de callar o empassar-se la seva voluntat.

Vaig ser víctima voluntaria d'una enquesta sociològica per telèfon. Una conegudíssima agència estadistica em va tenir més de mitja hora sotmés a una bateria de preguntes. Endevineu sobre què anaven quasi un 70% de les preguntes? Doncs sí!! sobre l'independència de Catalunya i sobre Joan Laporta.
Les enquestes i els estudis sociològics deuen està donant un resultats excel.lents al sobiranisme, o almenys prou importants per centrar les seves preguntes i estudis socials sobre quin perfil i quina quantitat exacte de gent està disposada a trencar el DNI espanyol.

Els agents narcotitzants de la societat catalana estan espantats, no els acaben de sortir el números.I és que avui per avui per els catalans és un mal negoci ser espanyols i no hi han raons de pes per seguir dins l'Estat espanyol. 
El dia que diaris con La Vanguardia i El Periodico o TV3 i RAC-1 deixin de menystenir a la meitat dels catalans sense veu i expliquin fil per randa tots i cadasqun dels avantatges econòmics i socials de l'independència de Catalunya, tornarem a tenir una societat cohesionada. Però mentre els interessos econòmics dels qui manen en aquets mitjans, avui narcotitzants, siguin continuar amb l'statu quo actual, seguirem tenint una societat dividida.

Cachorro Grande; Lunatico





3 comentaris:

David ha dit...

Quin poder que té el grupo Godó (que li preguntin al Laporta). I quina llàtima que TV3 sigui només això: el tercer canal espanyol.

Al ha dit...

Els que mantenen dividida la societat catalana són tots aquells qui neguen, callen o passen per alt el robatori al que ens sotmet Espanya.
Deixarien als espanyolistes sense arguments...

Anònim ha dit...

Per aixó tenim internet,..pero sobretot,...Catalunya a de tornar als nivells de cultura, del casino (de principis del segle XX), de la gent que estava en comunicació personal, de la cultura popular!!!

EL mitjans son uns venuts,.. aixo ho sabem, per tant tirem de cultura popular, d'internet,... i de llocs on no ens tapin ni els ulls ni la boca!!!