dijous, de juny 21, 2007

QUE FEM MALAMENT ?



Apart de regalar una lliga de fútbol al etern rival, el Barça sempre ha volgut representar el catalanisme.
Si entenem el catalanisme com aquella forma d'entendre Catalunya representada en l' afirmació nacional de la mateixa i alhora en la modernitat i la democràcia no puc entendre -ni vull-; que joves criats aquí siguin capaços de calar foc a 8 banderes del seu país. Del lloc on estudien, on treballen, on viuen i on molts ja hi tenen els seus morts.

No caiguem per milionèssima vegada en fer autocrítica o inclús en demanar perdó per no haver fet compendre res a aquets fills de puta.
Ja n'hi ha prou d'anar de genolls per la vida. S'els penja dels ous i cap per avall...i si no tenen ous...de les gònades, les branqueas, les antenes o la cua.

The aardvarks; You're my loving away

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La sola cosa que hem fet malament ha estat no fer res per evitar que el pais esdevingues un cau de ma d'obra barata. Nomes aixo. "Quien con niños se acuesta, mojado se despierta". Aixo ens ha passat. El mal es que aquesta mollena ja no ens la treu ningu. Proposo fugir abans que aixo esclati o esdevingui una Calcuta mediterranea, el que sense cap dubte satisfaria al alcalde Hereu. Ja el veig a una festa de congolesos (es un dir) dient: esta es la Catalunya que me gusta. Despres marxaria a la seva urbanitzacio amurallada. Res de nou, es el que ja ha passat a altres països.

Al ha dit...

Fot tanta pudor que ni que et tapis el nas et salves. Si, ja sé que aixó que he dit es políticament incorrecte. Però de que un killaku o un xilenu han de destrossar símbols del meu país al mig d'una plaça de Reus, com si no hagués passat res...ells varen continuar la festa i tant feliços.
En tinc els ous plens del que ha i no ha de ser correcte. Hi ha coses per les que no hi passo.
Com ja fa dies que dic, hi pendrem mal.