dissabte, d’octubre 13, 2007

EL MAL MENOR


S'acosten les eleccions al parlament espanyol i les perspectives tornen a ser nefastes per els catalans.
Només dos candicats amb possibilitats reals de governar, el PSOE i el PP.
El PP és el tigre que s'ens menjara de viu en viu, o així es venen ells mateixos. Recursos al Constitucional contra l'Estatut de Catalunya, immobilisme patriotero pancastellanista i uniformitat estatal. És evident que a Catalunya els votarà el "Tato", en el seu llenguatge. Però a la resta del Estat tenen un poder de convocatoria d'aprop de deu milions de votants.
Aproximadament els mateixos que el PSOE. El partit de ZP és tot bona intenció (??)... i s'ens presenta com a l'antídot del pancastellanisme i el centralisme. No fa massa, les propostes dels socialites eren engrescadores per els catalans: "Aprovaré el Estatuto que salga del Parlamento de Catalunya", "Vamos a reformar el Senado en reflejo de la plurinacionalidad Estatal", "El catalán será oficial en Europa", "Retorno de los papeles de Salamanca"...i tantes d'altres promeses. A l'hora de la veritat i parlant clar, merda.
Quan els convé treuen a passejar als; Bono, Guerra, Ibarra que semblen del mateix partit que Acebes, Zaplana o Aguirre. Voldria fer esment especial al "defensor del pueblo español", el Sr. Múgica, socialista i anti catalanista afèrrim. No acata -o, si?- ordres de partit i també presenta recurs contra l'Estatut català.
En definitiva, les coses no pinten massa bé i una majoria absoluta seria desatrosa per nosaltres, els catalans. Ja que a Espanya s'estan pegant, per veure qui aixeca més enlaire la "rojigualda". I aquí cada dia que passa tenim els matxos més carregats, de carregar amb Espanya.
El mal menor, no és lleu.

*La foto ha sigut "robada" de clubbohemi.blogspot.com i és prou significativa de la classe de país en el que ens fan viure.


The Cynics; Baby, what's wrong