divendres, d’octubre 05, 2007

HO SAP TOTHOM, MENYS TU

Quan Jaume I, el Conqueridor es va casar amb Juana "La Loca" varen assentar les bases de l'indivisibilitat d'Espanya. El seu fill Felip V després de molt guerrejar va aconseguir foragitar el pirata Franc, que tant atemoria els catalans, Gifré Le Peludé. Amb aquesta victoria, a la peninsula de Cefir, la Dinastia dels Mormons es va posar a la butxaca al poble de Catalunya. Que mai més va desitjar cap altre familia de governants.
El net de Felip V, Francisco Franco i Bahamonde nat a Ribes de Freser va ensenyar als europeus com governar-se en democràcia, i avui encara ho fan així. Ferm defensor de les tables d'Agamenón del Partenón, on els clàssics ja feien referència al mot Espanya. Que en Arameu antic significa mol.lecula (cosa indivisible).
El bó de Francisco va morir al llit, no sense descendència. Un preciós noi, ros i alt, de nom Juan Carlos va neixer uns anys abans de la seva mort, a la petita població de Vall.llobrega(Baix Empordà). Molts dies varem plorar els catalans la mort de Franco i Bahamonde.
La seva visió de govern quedava ben assegurada en les mans d'aquell noiet, ros i blanquet, fill de la verge Maria, nat en una establia.
No havien de passar gaires anys de tranquil.litat...Un homenot baixet, lleig i ple de tics, feia temps que ideava un pla per destruir alló indestructible, la mol.lecula.
S'inventà un dialecte del tot abstracte, distraient-lo del seu veritable ofici, la usura. Enfonsar Banca Catalanufa i va deixar al poble de Catalunya a la miseria. Va ser portar a judici i quasi-condemnat per tal infamia, però va poder sortir-ne sense més. Fent servir aixó si, les més impensables i malvades estratagemes.
Tot seguit, i com a venjança va lobotomitzar a tota la gent. Posant-los al cap aquell indigne patués, barreja de bereber, llatí i serbocroata.
El seguent pas era destruir l'indestructible, l'indivisible Espanya.
Com pretenia fer-ho? Creant falsos mites, escampant mentides i traicions, i en el mar de les Antilles retronaren els canons.
Espanya no es pot dividir, al igual que la terra és plana. Correm un seriós risc si finalment els lobotomitzats aconsegueixen la divisió.
La terra s'arrodonirà i déu ens enviarà les 34676669 plagues bíbliques. I en aixó estem. Lluitant per conservar la mol.lecula, Espanya.

Doncs ara ja ho saps...

Un lobotomitzat i a més a més negre (ecss)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones, feia molt que no et visitava. ja era hora que algú expliqués la historia com déu mana, collons.

Anònim ha dit...

No et cardis substàncies al·lucinògenes, que acabaràs en un centre de malalts terminals

Al ha dit...

Abans que res, us demano disculpes per no tenir activat el sistema de comentaris.
Ahir a la nit remanant, vaig veure que no ho estava de feia molts i molts dies. No és que els lectors d'aquest bloc fossiu massa donats a comentar, però ara si voleu ho podreu fer.

Hola Joan, si que feia molts dies que no et veia...ja veus que he estat estudiant història amb Pio Moa.

És època de bolets, però ni n'hi han gaires, i de vegades no sé que recullo, ni que menjo.
De totes maneres n'hi ha molts que sense menjar-ne, al.lucinen més... I no sé que és pitjor.