diumenge, d’octubre 21, 2007

HALOPERIDOL SOCIATA.


Maragall anuncia que pateix alzehimer. Aprofito per donar-li tot el meu suport davant aquesta nefasta enfermetat. Encara que molt em temo que només el primer d'una llarga llista de càrregs socialistes.
Estic molt preocupat, per els síntomes que mostren els dirigents d'aquest partit.
José Luis Rodriguez Zapatero ja fa temps que no recorda el passat més inmediat, i té seriosos problemes de cordinació i ubicació en el present.
El cas més escandalós seria el de Magdalena Àlvarez que essent Ministre de Foment aixafa i destroça tot el que toca, i ja vesteix tot el dia amb el casc blanc i l'armilla fosforita. Demostrant deliri del esfondrament constant.
Heu escoltat a Quim Nadal?... tic,tac... tic,tac... passa el temps i no troba la paraula... tic,tac... Es parla que podria patir d'esboranc cerebral.
Pepiño Blanco, és un altre que mostra signes d'insensibil.litat del present, José Montilla no us fa sospitar res? Ens deixen sense serveis de Rodalies durant quasi dos mesos, i no protesta, no. Sembla que ja li vagi bé. Potser algú s'ha passat amb la dosi d'Haloperidol?
Si, ja ho sé que aquesta pàgina, i en concret aquest escrit és moralment, humanament i politicament del tot incorrecte, però algú ha de dir alguna cosa. Hi ha vegades que sembla que a tots nosaltres ens dopin fins les celles amb l'Haloperidol. Per que una cosa és clara o estant tots malalts, o bé la seva incompetència, falsetat i falta de rigor es tanta, que ho sembla. I no sé que és pitjor, ja que res té cura.


The Warlocks; Baby Blue

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Això de l'Eisenhower comunitari és molt cardat.

Al ha dit...

No hi ha res que una bona galleda d'Haloperidol no curi. Qui diu Halo, diu Glenmorangie...

Anònim ha dit...

El pitjor del cas, és que no hi ha alternativa. El P.P no milloraria res.
Espanya és un llast.

Al ha dit...

Benvinguts els vostres savis consells.
I l'independència que us semblaria?