dissabte, de març 01, 2008

GOLAFRES


Un dia de cada dia a les 2 de la tarda. Conduint i pensant en la reunió professional a la que em dirigeixo.
Veig per el retrovisor una patrulla de camuflatge dels mossos, amb el "pirulu" engegat, a mig Km darrera meu. Adelanten cotxes, no respecten les continues. Era evident que estaven perseguint a algú. Quan el cotxe policial és a la meva alçada, m'aparto a la meva dreta tot cedint-los el pas. M'adelanten i s'encén un rètol lluminós darrera el cotxe dels mossos que em diu que m'aturi. Ho faig, tot pensant en puc haver fet i en que ja era segur que feia tard a la reunió de feina.
El motiu de l'espectacular persecussió no era cap altre que: NO PORTAR EL CINTURÓ.
I jo els responc: I no n'heu fet un gra massa? Calia fer 200 infraccions més i posar en perill altres vehicles en la persecussió?
Segons el mossos jo havia infringit el codi de circulació amb una falta "relativamenet" important. Per aixó em varen multar amb 150€ i retirada de 3 punts del carnet. Tot aprofitant que ja em tenien aturat em varen caure uns altres 150€ per "petites cosetes" de caire administratiu. Val a dir, que l'agent en la persecussió hauria d'haver perdut 500 punts del carnet. Però per aixó ell és l'autoritat i jo només un contribuent, que va haver de suspendre la reunió de feina.


Una canalització d'aigua propietat de la Generalitat, fa tres anys que perd 11.000.000 de litres d'aigua al dia, quan el país és amb alerta vermella per sequera. I aixó només és un dels 500 "accidents" dels que em sigut víctimes i tots sense responsable polític -ni retirada de punts-.
Que no tenen cotxes patrulla d'incognit els fiscals? N'hi han de fiscals? I els jutjes, on son? En quin collons de país vivim? Cal ser tan golafre?

Uns patim i els altres patam.

The Untamed Youth; Empty Heart

2 comentaris:

marius ha dit...

Si, així és la poli. Podria afegir que, al menys a Barcelona, fan tota mena d'infraccions sense que estiguin en "un servei": travessen la Rambla per sobre per no fer la volta, aturen en zones prohibides per anar a esmorçar (amb la urbana, per cert), aparquen a la zona blava amb un distintiu "secret", xuilegen a la gent que els hi sembla...

No recordo en quin post, però fa temps, a la Trama (http://latramapolaca.blogspot.com/) vam proposar el carnet de polític per punts. Cada cagada tants punts, acabat el crèdit, cap a casa!

Òbviament, no ens han fet cas...

Al ha dit...

Els homes i dones que treballen per l'administració en general tenen els limits que els hi posen els seus caps.
ICV té dues conselleries, i les dues son les pijors de tot el govern amb diferència.

El carnet per punts als polítics podria ser una bona cosa. Maragall hagués aguantat dos mesos i Montilla menys...