dilluns, de març 17, 2008

NO ÉS LA PROCEDÈNCIA ELEFANTS!


Nazi, feixista, racista. De totes bandes li cauen avui trompades a la senyora Marta Ferrussola. Heribert Barrera(agredit al mig de la Rambla per aquest motiu), el mateix Pujol, columnistes diversos i catalanistes en general; a tots els han dit el nom del porc, quan han demanat més respecte per Catalunya als extrangers.
Un home que després de 30 anys aquí, encara té dificulat per parlar català, segueix sent un extranger. Però només per deixadesa seva, per gust, per ignoràcia, per vagancia, per despreci, per innecessari...
Si a més, és el President dels catalans per interessos polítics més que per mèrits propis, és normal que algú li recordi que no és simpàtic, com a mínim.
Si a més, és un home poc preparat, poc vàlid i els país se li desmonta als dits i ell fa veure que no és problema seu, és normal que algú li recordi que no val.
No és la procedència elefants! el que es critica és l'actitud i la vàlua.
Sempre hem de demanar perdó els mateixos?

The Ugly Beats; The Light Comes On

5 comentaris:

HISTORIAS DE ESTA VIDA X JMEC............... ha dit...

QUE FUERTE EL ELEFANTE........

Anònim ha dit...

Ho sento, company, però no compartim la opinió.

Qualsevol persona es diu com la seua familia li va posar. A mi em van posar el nom en espanyol, i me'l vaig haver de canviar. Molts amics nacionalistes encara el mantenen com els van registrar.

Si volem sumar gent al sobiranisme, a l'independentisme, a la casa gran o a la mare que mos va parir, hem de ser una mica més oberts de ment.

Ara, si voleu parlar que tenim un indocumentat presidint el país, m'hi apunto el primer.

Al ha dit...

On critico que el seu nom sigui Pepe?
La reflexió que jo faig és la següent:
Un home nascut a Espanya, que va arribar aquí fa 30 anys, que només se li coneix "l'ofici" de polític, que es membre de l'excutiva del jacobí PSOE, que parla molt malament el català, que usa en benefici propi les seves arrels per dividir els catalans quan li convé, que és e primer en voler retallar l'Estatut, i així un llarg etc...
El mínim amb el que es pot trobar és que algú li critiqui la seva manifesta espanyolitat -antagònica amb Catalunya-
És aixó company.
I ara no perdem més temps en mindundis, fotem-lo al atur i anem per el que ens interessa...

Anònim ha dit...

En Puig de CiU, que no és de la meva corda, comparava avui aquesta noia marroquina que amb la nostra llengua ha guanyat el Llull amb el llenguatge d'en Montilla.

Això: que no és la procedència.

(Avui en Carles Rexach ha deixat una divertida anècdota que va bé pel tema a la contra de El Mundo Deportivo)

Al ha dit...

Sr Bohemi, bon dia tingueu. Doncs aixó, que no és la procedència.
Justament Carles Rexach, català fins la soca dels ous, em fa posar els pèls de punxa amb molts dels seus comentaris televisius que podrien ser d'en Montilla si no fos per l'accent, marcadament català.
Almenys, ell no es presenta a Presidir la Generalitat...