dilluns, de juliol 28, 2008

TOTS A GALERES



Otger Cataló, Guifré el Pil.lós, Ramon Berenguer, Pere el Gran, Jaume I, Pere III i Salvador Sostres amb la seva bomba de neutrons, han sigut convocats a la propera Bilateral Estat-Generalitat. Assumpte; finançament de la Generalitat.
Missió: repartir hòsties a base de bé, per fer cumplir la llei espanyola als espanyols.

El Conseller Castells, Artur Mas, Joan Ridao, Joan Saura, Pascual Maragall, i tota la trepa pro-Estatut(entre ells, jo)queden rellevats d'inmediat i condemnats a galeres eternament. Seran retornats a Catalunya amb un llacet i posteriorment s'els triarà destí. Com a molt aprop Constantinoble (a fer-li companyia a n'en Clos).
Culpa: Cagar-la de totes totes. Primer, creient que l'Estatut seria sol.lució. Segon: conspirar i fer-ne ostentació pública, proclamant als quatre vents les virtuds d'un document que no han sabut defensar. Ni poden.

Vull fer menció especial al nostre enemic, Espanya. Que segle rere segle ens fot els quartos i quan ens rebotem alguna garrotada.
Avui representada per: ZP, Solbes, Montilla, Iceta, Zaragoza i la Chacón. Gent, que a priori s'els veu "de bon tractar", però que sempre ens l'han tingut parada (la ballesta).

Només ens resta encomanar-nos al valor dels nostres guerrers a dalt esmentats, tot esperant que la crisi fagi aixecar algun putu català del sofà, per unir-se a ells.
(que rucs hem de ser, que ens carda fins i tot en Montilla!!!).

A Galeres tots!!!!

Downliners Sect; I'm a lover not a fighter

7 comentaris:

Kasku ha dit...

Sap què? Doncs que avui he llegit el seu post i just després he vist un dibuix, i totes dues coses em lliguen. Associació d'idees, en diuen. Miri, miri:

http://www.pagina12.com.ar/fotos/radar/20071209/notas_r/realidad3.jpg

Kasku ha dit...

Òstia, veig que l'enllaç no ha quedat bé. Tornem-hi:

http://www.pagina12.com.ar/fotos/radar/20071209/notas_r/realidad3.jpg

Kasku ha dit...

Merda!
El tall que falta és aquest:

r/realidad3.jpg

Al ha dit...

Ja em sap greu donar-vos la raó. El greu no és per haver de dir que vosté té raó, és perquè estem ben perduts...
Confio que; la sacsejada que ens fotra la hipercrisi que ens colpeja i ens colpejarà més, remogui els fonaments fins al punt d'oblidar-nos que som un poble amb seny. Cal recorrer a la rauxa d'una puta vegada...
Tot i que "I'm a lover not a fighter"

Anònim ha dit...

Benvolguts companys en la lluita (jo em considero un lluitador de fons, com l'anunci aquell de l'hòstia de cop o l'hòstia repartida en dotze quotes, a la gent li van més les empentes suaus que el tret a la nuca), penso que no ho estem fent malament del tot, el sentiment independentista entre els catalans creix any rera any, i són molts els fills de la immigració que estan entrant a les nostres files. En el nostre cas resistir és véncer.

Dijous me'n vaig a agafar forces al Yeye de Gijón!

Anònim ha dit...

Precisament m'acabo d'assabentar d'on ve la paraula xusma. Ve del grec i es refereix a la gent que s'enviava a galeres.

Molt il·lustratiu, no?

Salut i independència

McLuhan

Anònim ha dit...

Precisament m'acabo d'assabentar d'on ve la paraula xusma. Ve del grec i es refereix a la gent que s'enviava a galeres.

Molt il·lustratiu, no?

Salut i independència

McLuhan