divendres, d’agost 08, 2008

ENGABIATS I OFEGATS


Les administracions catalanes estan ofegades econòmicament. Començant d'abaix cap a dalt.
Els Ajuntaments han deixat d'ingressar cantitats ingents de diners per el totxo, igual que la Generalitat. Les Diputacions les deixarem a banda, ja que molt sovint semblen hologrames boirosos al mig de la nit...però també patiran.
És obvi, que les necessitats socials augmentaran a mida que la miseria econòmica avanci. Els Ajuntaments seran els primers desbordats, i la Genralitat no sabrà de quan disposa fins d'aquí a uns mesos, anant bé. Però és vox populi, que és apunt de col.lapse econòmic.
Espanya ha jugat molt bé les seves cartes altre cop(tinguent la paella pel mànec, no es gaire difícil).
ZP va fomentar un nou Estatut, el va putinejar, per acabar aprovant-lo just abans de les eleccions estatals. Va aconseguir uns grans resultats a Catalunya tot prometent l'oro, el moro i la vall d'Andorra. I avui, incumpleix aquest mateix Estatut sabent que les dates juguen al seu favor, ja que el gran recaptador continua essent l'Estat.
La Generalitat no té capacitat per accelerar res, alhora que cada dia que passa queda més escanyada. Amb els Ajuntaments fent aigua o fallida directament (ara em ve al cap Tossa de Mar)i suplicant ajudes a la Generalitat. Un peix que es mossega la cua...
Zp ens donarà el que voldrà i quan voldrà; ell té la caixa i el rellotge. I nosaltres els catalans, les necessitats.
Us imagineu quin futur inmediat ens espera?

The Reflections; Just Like Romeo And Juliet

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El pitjor de tot, és haver de suportar la comèdia de les disputes entre el PSOE i la seua sucursal a Catalunya. Comèdia que fá que cada un quedi bé amb la seua parroquia guanyant temps fins que escampi la tempesta.

Al ha dit...

La tempesta s'els endurà a tots...Ben retrobat company empordanés.