diumenge, d’octubre 24, 2010

CALL ME SCARLETT

Totes les enquestes pre-electorals donen una àmplia victória a l'Artur Mas, però, en farà prou per governar? serà prou valent -si governa- per portar a terme els canvis molt necessaris que necessita el país? té prou eines el President de la Generalitat per redreçar Catalunya? Voldran canvis els grups de poder que ajuden a Mas? Moltes preguntes i quasi totes amb resposta de color gris...

La fórmula tripartit d'esquerres és suicidada i enterrada. L'autonomisme de peix al cove put, el peix és podrit. Espanya no vol aventures i necessita la mina d'or catalana. Les finances de la Generalitat mereixen -avui- menys confiança als mercats que Perú, per exemple. El teixit industrial català està condemnat a grans i traumàtics canvis. A Catalunya sobra ma d'obra poc qualificada i es necessiten especialistes, emprenedors i tècnics. L'educació no passa per el seu millor moment... la cosa continua gris.

El PSOE ha pres la mida a Catalunya, després de la no reacció davant la sentència del TC, ja saben que els catalans som com lloques, molt de coc, coc i poca cosa més. Després de ZP vindrà el PP, com totes les enquestes indiquen... la grisor plana al cel.

L'opció del sobiranisme dividiria el país, segons els professionals del peixalcovisme, sembla que continuar igual és molt millor -ara estem molt units, segons ells-. El magma dels grisos ho envaeix tot, sense líderatges forts i valents, sense projectes palpables, sense riscos, ni traumes continuarem amb la botigueta oberta, amb cara d'estúpids esperant que l'extinció i l'evol.lució ens esclafin com escarbats de la patata.

Només un raig de llum a l'horitzó;

-Dear Scarlett, call me when I am governor, call me, call me... mmmmmmmm

The Spongetones, All day and all of the night

1 comentari:

Anònim ha dit...

En Mas ja governa al Barça, què més vol? que ens deixi l'Scarlett als altres, collons!!!!