diumenge, d’octubre 31, 2010

TRUQUEU AL METGE...

Aquesta setmana passada hem dit adéu a Joan Solà i el mateix dia, un tribunal espanyol posava en suspens el reglament d'usos de la nostra llengua al Ajuntament de Barcelona i a la Diputació de Lleida.
La familia Solà va preferir posar el feretre ben lluny dels dits del Tripartit, retraient-los el desastre que ha suposat el seu govern. Preguntem-nos en quin altre país "democràtic" del món es deixen posar restriccions a la seva llengua?
Aquesta setmana s'ha fet públic un treball que demostra la força i la voluntat d'aquest poble quan es posa a treballar plegat. Per molts només és una anecdota que el major LIPDUB fet fins ara al món (més de 5.000 participants) estigui fet en motiu de l'independència de Catalunya. No és només una anecdota. És una demostració més del potencial d'aquest país. Mireu-lo fins el final.

Plorem als nostres personatges rellevants que ens deixen, i ens dona la sensació que cada vegada som més orfes. Mentre per l'altre banda aprofitan qualsevol escletxa per ferir-nos, com si fossin un brau al mig d'una plaça d'aquestes tant espanyola. Ens van clavant banderilles, piques, capots, ara ja  descaradament, sense vergonya, fins i tot deixen de banda aquell famós "que surta el efecto sin que se note el cuidado", 
Però s'han s'han equivocat, el dia que deixem els lipdubs i s'ens doni per exercir el nostre dret democràtic a més d'un li entrerà un mal de panxa. Només ens ho hem de proposar.


Dr Feelgood; You Shouldn't call the Doctor