dissabte, d’octubre 16, 2010

SOCIALISTES CATALANS I ALTRES VOTANTS DEL PNB

El PSOE ha tancat un acord d'estavilitat fins a final de legislatura amb el PNB. Zapatero podrà desgovernar Espanya fins el 2012.
El PSC votarà a favor del traspàs de 32 tranferencies estatutaries basques que estaven pendents, el PSC votarà a favor del canvi de nom de 3 provincies basques... igual que va votar a favor de blindar el concert econòmic per Euskadi i el nega a Catalunya.

Clama al cel la deslleialtat estatal envers algunes autonomies; que 25 o 30 anys més tard d'aprovar-se els estatuts encara quedin 32 transferències pendents per els bascos i que només es concedeixin a canvi de suport als governs de torn espanyols és una gran vergonya.
Però més vergonya em faria ser socialista català. El superàvit fiscal per tres quartes parts d' Espanya i el blindatge del concert basc porten a Catalunya a la misèria, amb els vots a favor del PSC.

L'amor del PSC per Catalunya quedaria retratat i eternament demostrat, quan la super-woman i ministra de guerra dirigís la tropa direcció Barcelona, després d' una declaració unilateral d'independència del parlament català. Declaració que en aquets moments sembla ser l'ùnica via d'escapament per els catalans, abans que aquesta gran bola de merda i de nom Espanya ens arrossegui cap a la fosa sèptica.

Booker T & The Mg's; Hip Hug-Her