diumenge, d’octubre 17, 2010

EL COVARD

El blanc és símbol de puresa, de neutralitat i d'honestatat, però també és el color del màxim rival.
Quan ets l'inductor i promotor d'una acció sense precedents i sotmets a votació la qüestió que saps que portarà divisió, enfrontament i alimenta al rival, no pots apareixer amb cara d'innocent xaiet neutral. O com a mínim, no pots fer-ho i pensar que èticament en sortiràs impune.
El màxim responsable del fins avui club esportiu més gran del món (no coneixem quin valor l'hi ha donat la Due Diligence a aquest detall), no pot de cap manera jugar-se el prestigi de l'entitat i l'estabilitat interna mentre públicament apareix rentant-s'en les mans. Només un inconscient o un covard actuaria així.

Tenim un país ple d'inconscients i covards, per això som on som. Tenim un país ple de Poncis Pilatos, de gent     amb l'escrot ple de recuit que els ennuvola la ment i es posen a disparar dins la seva mateixa trinxera. Maten germans, amics o compatriotes per rebre el premi del amo, com el gos de cacera que torna amb el conill a la boca esperant dues caricies al cap i un trocet de fuet.

Penso que en tot aquest affaire qui més perjudicat en sortirà i per aquest ordre seran; Sandro Rosell que ha demostrat ser un rencuniós inconscient i covard a més de tonto útil. El Barça, que està dilapidant el seu actiu contable més gran i d'incalculable valor, ser el núemero ú mundial. Els mitjans que han intentat ajudar a l'stablishment polític del peix al cove i espanyolista. I per últim, el mateix sistema de partits català, que ha creat un màrtir.

Ara, ja sé a qui votaré.

Jet, Rollover Dj

2 comentaris:

David ha dit...

En Rosell (perquè tothom fa sorda la essa del seu cognom?) ha fet que havia de fer: obeir fidelment els qui des del primer dia s'han proposat d'enfonsar personalment i públicament la figura d'en Laporta. Que després de les etapes Núñez, Gaspart i Reina el primer president que hagi de comparèixer davant de la justícia sigui en Laporta és d'un cinisme increïble. Tant de bo sigui com tu dius i els surti malament.

Al ha dit...

Amic David, tothom veu clarament a què respon induir i promoure l'intentar seure Laporta davant un jutje. I qui intenta treure'n profit, molts, excepte el Barça.