dilluns, d’octubre 15, 2007

QUINES COSES QUE PASSEN...


Resulta que van quatre Comtats malparits a un fira de la salsitxa. I aconsegueixen el que no ha aconseguit el Govern de "Lo Regne de València" en trenta anys d'autonomia...
Doncs si, resulta que els quatre Comtats malparits han trobat a un Japonés disposat a traduïr l'obra capdal en llengua "Valenciana". El Tirant Lo Blanc(Tirante el Blanco, en valencià modern) serà editat en japonés del Japó.
La Lluita de Zaplana, Camps, la Barberà, Santendreu per salvaguaradar el valencià de tot el món, ha trobat la seva recompensa. Ells, que colze amb colze han treballat molt dur, per la promoció de la llengua de Joanot Martorell i de Fuster. Tenien ara una oportunitat d'or per la culminació de la seva batalla. Però resulta que no els agraden les salsitxes.
Els catalans que sempre han sigut uns aprofitats, treuen avantatge d'aquesta problemàtica culinaria i s'els venen a n'en Martorell per quatre xavus a un japonés. Mentre ells eren a casa intentant clausurar les emissions de l'il.legal televisió dels mateixos barbars imperialistes del nord. Cosa que el ha impedit informar-se del "expoli" en qüestió, per aixó encara no han dit ni mu, apart que passen de salsitxa.

Electrics Prunes; You never had it better, and I've too munch to dream last night

2 comentaris:

Unknown ha dit...

L'any passat es va trobar enterrat a la Biblioteca Malatestiana de Cesena un llibre llargament buscat del que es tenien notícies de que havia existit. Es tracta del primer llibre que recullles normes modernes dels escacs, del segle XV. L'autor en va ser Francesc Vicent, de Segorb i està íntegrament escrit en català. Arrel de la troballa s'ha sabut que el llibre més antic que fins ara es conservava, obra del castellà Lucena, és una còpia literal del llibre de Vicent, fet que resultarà molt familiar als seguidors de Bilbeny i Histocat.

Doncs bé: la pomposa presentació del llibre que va fer la Generalitat valenciana es va completament en castellà. Ara podríem marcar-los el 2 a 0.

Al ha dit...

No cal marcar-los el 2 a 0. Jo crec que és un d'aquells partits que tot i perdent 0 a 5, sempre jugaràs millor que el rival.

La veritat tant em fot guanyar o perdre, els valencians escullen lliurament i ara per ara no ens fan cap favor. Ans el contrari. València tal i com estan les coses és un "títol" de segona. Prefereixo concentra-me en el futur dels meus fills a Catalunya...tot i que si de tant en tant els podem passar la ma per la cara, ja està bé.