dimarts, de gener 01, 2008

BON DIA I MOLT BON ANY A TOTHOM


Bon dia i benvinguts a tots.

En aquesta empresa, encetem l'any 2008 amb molt d'optimisme i amb ansietat de millora.
D'entrada tots els empleats heu de saber que els serveis bàsics com: telefonia, gas, aigua i llum ens representaran un sobrecost.
Les nostres despeses financeres han augmentat amb el canvi d'any cosa que comportara dificultats.
Els impostos municipals com: Ibi, clavegueram, deixalles i d'altres també s'han apujat.
Els proveedors ens han fet arrivar les noves tarifes de preus, que no s'assemblen gens amb les del any passat.
El transport agafa la tendència de totes les altres nostres despeses i s'ens dispara.

Sense cap ànim d'espantar a ningú, també us voldria comunicar que els dos grans clients als que serviem, i als que tots coneixeu han presentat suspensió de pagaments i molt possiblement no atendran el deute que tenen amb nosaltres, ja avançat per l'entitat bancaria. Cosa que ens donarà algun que altre maldecap, però res que no es pugui superar.
Voldria que tots els treballadors sapiguessiu que: la crisis en el sector d'aquets últims sis mesos s'ha agreujat amb la signatura d'un conveni entre la U.E i la Xina. La deslocalització galopant de la competencia cap al sud-est asiàtic és un fet. Però nosaltres no ho farem.
No ho farem per falta de comprador de les actuals instal.lacions de l'empresa.


Sense ànim de robar-vos més temps, només em queda demanar-vos que us esforceu al màxim en aquets moments de petites dificultats.
Dificultats que ens suposaran la congelació de les retribucions en nòmina, així com l'exigència de l'ampliació de la jornada laboral en 3 hores sense càrreg per la mercantil que tots defensem.

Tot desitjant-vos un pròsper 2008, tothom a treballar.

The Creeps;The Creep

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El "bocoi" de petroli ja es cotitza a 100 dolars. La nostra sort és que l'euro continua fort...o ja ens estariem menjant els uns als altres. El 2008 serà un any antropogàgic.

Al ha dit...

Es dispara l'atur, l'inflació i el petroli. Cauen les hipoteques i els bancs ja no es deixen diners per falta de confiança i liquiditat. Tot plegat fotarà un pet espantós.
Suposo que volies dir antropofàgic, no?