dimarts, de gener 29, 2008

QUÈ NO HAN DE PERDRE?


Es conegut que quan un partit governa, col.loca a gent amb carnet als diferents càrregs. Consellers, Directors Generals, Gerents, Directors i així anar baixant fins l'ultim graó, que podria ser senyora dels cafès en un hospital públic, o bé, peó en una brigada d'alguna Diputació.
Moltes vegades amb el carnet d'afil.liat s'en fa prou per ser... President de la Generalitat. Si, és cert, que a aquest afil.liat li caldràn suports dins el partit, però ningú li exigirà coneixements o experiència en res.
Què sap Montilla? Quantes enginyeries té Joaquim Nadal? Saura ès advocat o expert en lleis?

Quan els afers de Govern i de país et duen a per exemple, el President d'Endesa al Parlament hi hauria d'haver-hi algú capacitat per poder rebatre. A més, no hem de presuposar que el President de l'energètica més potent del país serà com el nostre. Un semi-analfabet. I com així es va demostrar, no ho era. Ni un sól dels nostres parlamentaris li va poder picar el clau a Pizarro.
Aquí, tenim la tendència de minusvalorar els nostres adversaris. Donem per fet que si ens és perjudicial ja és curt i, amb quatre preguntetes de primer d'Eso el tindrem amb les galtes vermelles. No senyor.
Els nostres adversaris han sigut més forts i més llestos que nosaltres, per aixó estem com estem.
Recordo també, aquella frase en roda de premsa de Salvador Gabarró(capitost de Gas Natural):"Hemos puesto el semen y dentro de nueve meses esperamos una criatura...". Ho deia amb cara d'escolanet despres d'haver-se begut tota l'ampolla de vi de missa i mig tapant-se la boca amb la ma, no se li veiés el somriure de "pillo".
La va cagar. Ei, no dic que Gabarró no estigui preparat, que ho està, però competia amb un "monstre" i va perdre.

Vull dir, si ja els nostres teòrics ben preparats, de vegades perden alguna batalla. Què no han de perdre els Saures, Carods i Montilles junts ?

Després de llegir al bohemi, he buscat aquest video.
Tot i així, encara hagués pogut ser pitjor, de fet l'ùltima imatge m'està donant idees.


The Syndicats; Crawdaddy Simone


Escoltarem

4 comentaris:

Unknown ha dit...

El vídeo és boníssim.

Estic plorant com un poca-solta en un lloc públic de gent benestant.

Al ha dit...

A aquets llocs és on van a plorar els bohemis, o és que estàs treballant?

Jo vaig riure molt al veure'l.

Anònim ha dit...

Doncs a mi m'agraden els Syndicats

Al ha dit...

A mi també