diumenge, de març 09, 2008

VULL FECILITAR


Vull fecilitar al gran ideòleg de la pluja fina. Capaç d'immolar als pocs homes vàlids del partit per plujar-nos o pixar-nos al damunt, finament, aixó sí.
Fins i tot, l'enemic a exterminar els ha passat la ma per la cara, amb un escolanet, calb i malalt.


Sharon Tandy; Hold On

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer.

Visca la mare que em va parir!

Al ha dit...

Que visqui i molts anys la teva mare.
Però Catalunya toca fons. I pensar que teniem a un govern espanyol en minoria, demanat-nos de genolls ajuda. Hem preferit ser d'esquerres abans que catalans i ja veus que passa. Amb el menjar no s'hi juga

Anònim ha dit...

Ara la jugada d'ERC seria retirar el suport al senyor Montilla i donar-lo als convergents. Un PSC a l'oposició a la Generalitat no els faria tan omnipresents i CiU (i ERC) podrien fer una carrera enfollida per convèncer l'electorat de les seves bondats.

En cas contrari, tenim PSC per segles i segles.

Al ha dit...

Esquerra no t� valor per fer aix�.
Si en Pujol hi va estar 23 anys, en Montilla n'hi estara 50...

Anònim ha dit...

ERC ha mort, ara cal que en fem l'enterrament a les properes eleccions al Parlament, que si res no falla, es faran a la tardor. Cal deixar-nos de romanssos i preparar-nos per un vot massiu a l'unica taula de salvació que ens resta per fer fora al PSOE de la Generalitat. A qui ens vol dividits, els hem de demostrar que quant li convé a Catalunya, ens sabem unir com un sol home (i dona, com diria aquell).

Anònim ha dit...

Cap dels que conec que voten habitualment ERC votarien CIU, abans es quedarien a casa o votarien els antitaurins.
Josep, afortunadament Catalunya és prou país per tenir sobiranistes de dretes i d'esquerres, evidentment que en que en temes nacionals ens hem de posar d'acord (urgentment, val a dir), però les coses són així. Tan ximple va ser buscar l'absorció del vot CIU per ERC, com el que tu ara proposes.
Salut, República i Reagrupament!

Al ha dit...

Catalunya és prou país!!!??? Deu ser que jo visc fora de Catalunya i no ho sabia fins ara.
Catalunya no és més que una regió espanyola, com així ens va quedar clar el dia 9-M. O així ho vol una majoria que va votar partits els espanyolistes, PSOE-PP.
O anem a una, i tots junts (els catalanistes)o d'una vgada acceptem al pop com animal de companyia...

Anònim ha dit...

Anonim, t'agraeixo l'esforç, però estas picant en ferro fred. Han sigut molts d'anys votant a ERC perque en volia més i quant n'han tingut la ocasió, ens han venut a l'enemic amb eines i bagatges. Aviat, ERC será el que li pertoca, un partit intrascendent per donar de menjar a un centenar de persones... i encara, i lo més bó será que ells solets s'ho hançuran buscat. Cap compassió.

Al ha dit...

Bones, Josep-Empordà. Només hi ha una manera de salvar a ERC (no Esquerra): Dimitint la cúpula actual. I que la nova cúpula aglutini a tots els sectors sobiranistes catalans.
Però s'ha demostrat el fracàs de l'estretàgia de Carod: abans d'esquerres que catalans... Aixó els ha esfonsat.
Si no hi han canvis en aquesta direcció podrem certificar la mort d'ERC.
Ah!! i evidenment desfenestrant a Montilla l'endemà mateix...

Anònim ha dit...

Dimitir la cúpula actual dius?. No els podran fotre fora ni rascant!.

Si en Carretero pogués fer-se amb el partit, que no podrá, es trobaria amb una direcció d'ERC sense CAP càrrec institucional, i tots el càrrecs en mans dels de l'actual direcció i els seus homes (i dones) de comfiança. Qué no recordeu com ho varen fer per desfer-se d'en Colom?, primer esperaren pacientment a tenir les actes de diputats i regidors a les butxaques , i una vegada assolit aquest objectiu, desfermaren una campanya brutal e inhumana contra en Colom que no s'aturá fins que el varen fer fora i varen ocupar (literalment) tots els despatxos i vetaren el pas a la seu del partit a tots els que no eran de la seua corda. Tot, molt democràtic.

Anònim ha dit...

De debò companys que estic perplex. Dos persones coneixedores de la política, llegits i reflexius com vosaltres, esteu posant totes les esperances en una coalició com l'actual CIU.
ERC l'ha cagada (Fort!), però sembla que hi haurà esmena i rodarà algun cap.
Però amb CIU què passa? Està lliure de tota culpa? No ha de posar-se les piles? No ha de dilucidar d'un cop qui són els seus amos? Parlo de si es deuen als catalans abans que als grans grups empresarials catalans. Fins ara, per desgràcia per a tots, en els moments crítics s'han inclinat per la darrera opció.
Estic d'acord en que hi ha d'haver neteja al catalanisme. Però neteja en tots els partits.
De debò que, tal com ho presenta en Josep, sembla un sortir del fem per caure a la brossa. Això no és sà.

Al ha dit...

Tens raó en una cosa, la neteja ha de ser general en el catalanisme.
Però com?

Anònim ha dit...

No entenc als d'ERC que diuen que cal fer neteja a ERC però que acte seguit et diuen que també cal fer-la a CiU. Que cada escú es preocupi de casa seua, a més, en Mas, fa quatre dies que és al front de CiU, els dirigents d'ERC, quants anys hi porten?. En Carod, era el portaveu d'ERC en l'època de l'Hortalá i al front del partit hi porta com a minim, 10 anys, com en Puigcercós, i tots els demés.

Ja sabem que CiU és un partit que molesta, molesta la seua resistencia (havia de desapareixre, no?), molesta a alguns partits de Catalunya i molesta moltíssim a Madrid. És una anomalia del sistema que no estan dispossats a tolerar.