diumenge, de maig 18, 2008

A AMPOSTA -4,5


Avui, molta gent s'ha manifestat a Amposta contra el transvassament del Ebre. Segons la policia Municipal eren 6000-4'5, i segons l'organització 36.000-4'5. Amb les xifres no es posaran mai d'acord, com ens enssenya ultimament la "democràcia".
Però aquesta vegada han coïncidit tots amb "el complementari", el -4'5.

Què és el -4'5? Montilla, Saura, Carod i Joan Manuel Serrat. El 0,5 correpon a un mig home, o un bufó que sempre ha fet riure a la progressia anti Pujol, però al que ùltimament només li riuen les bufonades a les Castelles.
Ni polítics escarrosos (primeres espases), ni burgesia intel.lectualilla multicultirixupi...Mig minut a TV3 i ni mu a El Periodico, no interesa.

Primal Scream; Movin'On Up

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La sequera era la excusa perfecte per vendre el nou gir copernicá del tripartit, però...ha plogut!. Ja és mala sort!.

Encara ha de passar un temps perque diguin que quant ho deia CiU era una mala idea, però que els temps han canviat i ara, i quant dic ara vull dir ara i no avants, el Roina és la solució. Al temps!.

La questió no és el que fan ara, sino com ho fan i que deian avants, perque surten al descobert les seues vergonyes, que no vergonya, que no en tenen.

Cordialment.

Al ha dit...

El Govern de la Generalitat, no és més que una associació d'analfabets, incompetents, incapaços, il.lusos amb idees de bombers i sense previsó de res; excepte per cobrar la nòmina i les "especies".

No els expliquis res de Roïnes, MAts, 4 cinturons ni res...van tapant forats com els deixen a Madrid i prou.

Amic Josep, saben que s'els acaba...ja t'ho vaig fa dies. aquets no es mengen els torrons.