diumenge, de maig 11, 2008

VET AQUÍ LA "CATALUÑA REAL"



Avui al matí, tot llegint La Vanguardia Digital he vist la llum.
M'he trobat sobtadament amb la "Cataluña real", aquella que ultimament tant es reivindica.
Aquella "Cataluña" que té la lletra Ñ com a símbol d'identitat. Aquella "Cataluña" on la "Feria de Abril" i els vanos sevillans (Capital catalana) són omnipotents. Aquella "Cataluña" on els molins encalats envaeixen les inmenses planures Quixotesques que domínen el país.

Només hi trobo a faltar una imatge del Matxu-Pitxu reconvertit en mesquita, el minaret de la Sagrada Familia, i un indígena vestit amb el típic barret mexicà i la xilaba clàssica.

Sembla ser, que la Fira literària de Bratsburg, al Land de XiliPicant els va deixar ben clar als ciutadans de la reunificada República Turca de Centre-Europa qui som i on anem.

Violent Femmes, Country Death Song (tradicional catalana, també)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Escolta, felicitats pel blog. No sé què dir: Pensem igual, ens agrada la mateixa música i llegeixes la història militar de Catalunya. Fins i tot tens la meva mateixa edat. Llàstima que siguis tio, si no et demanava en matrimoni.

T'afegeixo als meus favorits ad aeternum.

Keep on rocking!

Al ha dit...

Sr Ramon; l'he escoltat, i després de palpar-me l'entrecuix li he de dir que, tot i que legalment podríem ser matrimoni, de moment jo també passo de mariconades.
Benvingut sempre que vulguis.

Anònim ha dit...

Què hi farem? Sembla que allò dels molins i del folklore andalús que tan cutre ens sembla als civilitzats i megaeuropeus catalans els resulta més exòtic i fascinant als guiris que les tradicions nostrades. Jo els enviaria a aquests de Messmer, a part d'una queixa formal, una foto de gent amb barretina ballant sardanes, però potser es pensen que és una representació en viu dels barrufets. Però en essència estic d'acord amb vostè. Un escàndol intolerable, tu.

Al ha dit...

Escàndol intolerable? Res home, només una curiositat.

Cal enviar-los una foto de barretinaires? No.
Cal fer un té amb regust a salsitxa de bratsburg i cervesa de pressió, decorada amb l'estrella jueva i una imatge de Juanito Muelegg vestit de torero passant un control antidoping amb els carmells del nas d'un pam on quedés clar que el producte és colombià.
I si voleu ho rematem amb una subscripció gratuïta al Wikipedia, on podran aprendre el necessari per deixar de ser analfabets.