dimarts, de maig 13, 2008

EL CUL BRUT I EL CAP BUIT


No estava prou empastifada la negociació del nou finançament català, que ens l'acaben d'enmerdar de dalt a baix.

La Generalitat pot encarregar a dit informes per menys de 12.000€. Doncs resulta que és pràctica habitual l'encàrreg de feines per 11.990€ per eludir el concurs públic. De temes tant capdals per el país com:
-"Estudi sobre validació dels portafolis de medicina familiar i comunitària", "Disseny d'un parchis puzle encunyat de la casa de cartró recortable(3.077€)"*, Ventil.lació natural dels patis (11.368€), El rat penat nana com a control de plagues de la papallona del arros al Delta del Ebre (11.965€)i així fins a mil i més... Total del acudit, 32 milions d'euros i diversos consellers investigats, segons La Vanguardia.

Tot això, està essent investigat per la fiscalia del TSJC en base una denúncia presentada per un col.lectiu de funcionaris de dubtosa oportunitat i tendència política: "Manos Limpias".

Perquè lligo una cosa amb una altre? Senzill.
Amb quina cara vas a dir-li a Extremadura que els retalles els drets adquirits de "solidaritat" perquè necessites fer aquets informes ?
La crisi, el TC, la insolidaritat, l'hombre de mala gestió. Tot son factors que ens han passat per la cara, un per un i a poc a poc. I que a més, son els oportuns per donar-li l'excusa a un mal pagador.

I nosaltres? a la defensiva com sempre, esgrimint "desafeccions" després de donar-li 25 diputats al morós tot practicant el vol gallinaci, que és el nostre, de debó. Perquè tenim el cul brut i el cap buit.

The Vines; Outtathaway