dimecres, de maig 21, 2008

CATALUNYA FUTUR


He recopilat informació, he fet gràfiques i estudis logarítmics a fons, i crec que estic en disposició de fer-vos saber el futur de Catalunya en temes capdals.

La MAT: ara no es farà, i es perdran els projectes de sotarrament i les possibles compensacions. D'aquí a quinze dies(molt estirar dos anys), quan el sistema elèctric gironí esclati d'esgotament ens posarem de genolls davant Madrid, suplicant fer-nos càrreg de les despeses de la MAT. I regalarem l'aixeta del fluxe al Govern espanyol de torn en mostra de gratitut.

L'Estatut: després de fer president de la Generalitat al mateix "Manolo el del Bombo", li agraïrem infinitament la nova retallada estatutaria al T.C. Qualsevol li deixa decidir res a un paio així !!

Teixit Economico Empresarial: Tindrem La Multinacional. La Caixa s'haurà engolit tots els petit burgesos catalans, per ser la més gran empresa espanyola de tots els temps. I la resta, ja cobrarem el PER, que molt solidariarment Espanya disposi.

El català: ja veieu com l'aixafo jo mateix, un suposat integrista amb del.liris de "viajes a ninguna parte".

2014: s'em penja l'Espectrum després del 2010... és petit.

James Taylor Quartet; Be My Lady

2 comentaris:

Kasku ha dit...

(...) i, finalment (cap a finals del 2010), després de tres mocions de censura i dos processos electorals convenientment anul·lats per la Liga de Futbol Profesional i el Tribunal Contitucional, el Barça passarà a ser presidit per una gestora integrada per Eduardo Zaplana i Ángel Acebes, els quals com a primeres mesures cambiaran el nom del club (que passarà a denominar-se Real Unión Deportiva Ibérica y Cristiana de Barcelona) i nombraran entrenador vitalici a José Antonio Camacho (...)

Al ha dit...

Benvolgut Kasku: Veig que no només jo soc afeccionat als logaritmes i aixó em reconforta.
Li proposo un creuament de dades (només les empíriques, clar)ja que els meus resultats, sense ser iguals als seus, s'hi assemblen.
Permetim discrepar però en un petit detall:
La contangent paral.lela em diu que el Barça serà dirigit per un triunvirat: Pajares, Esteso i Lina Morgan. Li diré més; contractarem a Maradona, Canniggia i Paul Gascoigne (secció futbol) Ben Johson (secció atletisme) I Johan Muelegg (secció patinatge sobre gel)
I li puc demostrar.