diumenge, de gener 27, 2008

QUIN PAPER MÉS GALDÓS



Després d'encarar les eleccions del 9M amb una golafre ambició de ser ministre a Madrid, en Duran ho té difícil, i ja no només per entrar al executiu.

CIU juga a l'equidistàcia i posa condicions per donar el suport de la seva força. Però saben que només podran investir a ZP.
Pactar amb el PP és un suicidi aquí i allà. No cal parlar del recurs al Estatut, tampoc del gir del partit de les gavines a extrems d'uniformisme contra natura. No.
Fer President a Rajoy, ens portaria a veure a Montilla demanant des del concert econòmic, a les seleccions catalanes, fins l'oficialitat del català al mateix "paseo de la Castellana".
Alhora que Carod-Rovira seria amamantat fins a engreixar-se altre vegada, com ja va passar amb Aznar.
Amb un altre pacte entre PP i CIU fins i tot Saura tornaria a rearmar-se, cosa que sembla impossible que pugui fer ell sól a aquestes alçades.

Molt difícil ho té Duran, que ja no pot jugar més al regionalisme de pastanaga.

Johnny Thunders; Born to Lose

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Duràn was born to loose

Unknown ha dit...

En El País d'avui donaven per fet que els nacionalistes, elsmalignes nacionalistes, recolzarien Zapatero si ho necessités. La seva tesi es basa en el perfil que presenten aquestes formacions perifèriques.

Feia riure. En Ridao el titllen de soberanista moderado. I què vol dir això? És el simètric de catalanófobo moderado, per exemple?

Al ha dit...

A El País, comencen a estobar als seus lectors davant el més que possible agenollament d'Esquerra al PSC -no tenen més opció- i de fet seria el més raonable vist el que hi ha avui.
Ara, titllar de moderado a Ridao... No ho se pas.
Qui està en un carreró sense sortida és CIU. Fagin el que fagin s'els girarà en contra. Un exemple clar el tenim en l'Estatut. Duran és un mort vivent, al que un ministeri el faria ressucitar durant 4 anys. Però la seva formació, té un paper galdós, molt galdós.