divendres, de maig 23, 2008

FUIG D'AQUÍ VIRREIEl virrei Montilla ha visitat Torroella de Montgrí. Per explicar als regants del Ter que necessita l'aigua per Can Fanga.
A l'entrada ha sigut rebut amb xiulets, crits i pancartes, convidant-lo a complir la llei de 1959 on s'assegura l'aigua per els regants.
Una vegada a dins l'Ajuntament, Montilla ha dit que: com que les infrastructures han fet tard(es veu que venen soles), necessita l'aigua per on el voten a ell.
La gent de Torroella, a la sortida ha tornat a increpar al Virrei i els mossos l'han defensat desmesuradament.
Els empordanesos, tampoc s'han quedat quiets i s'ha iniciat una batalla campal; on han volat cadires, pals i pedres. Varies persones han resultat ferides per la "cordial" actuació dels guardies d'en Montilla. (ampliarem informació aviat, ja que TV3 no ha dit res al comarques, ho haurem de fer els indígenes...)

9 ferits en total, que no està gens malament...i les comarques revolucionades contra la capital.
La qüestió era dividir, i encara ens poden partir més.
Respecte a l'aigua; la nova dessaladora de Blanes alimentarà a Barcelona...també.

The Clash; London is Burnning

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En Montilla ha vingut a pixar-se a la cara dels pagesos del Baix Ter als que está duent a la ruïna (el Ter ni tant sols desguassa al mar) i ha sortit ben servit. No crec que li quedin ganes de tornar.

Al ha dit...

Una vegada més és demostra quina classe d'home ens governa.
Montilla marxa per potes, amb la cua entre cames, escortat per la seva guardia pretoriana. Quan un veritable líder, un bon President hagués fet l'impossible per qué ningú resultés ferit.

Recordo a Pujol en una situació semblant. Va baixar del cotxe oficial i amb la paraula va evitar que ningú prengués mal.
A n'en Montilla només li interesava sortir corrents per no pendre mal ell. Als demés (mossos i pagesos) que els bombin !!!

Però és que a Torroella, l'Estartit, Pals, Begur... només hi ha "indios".

De moment, son les 6 de la tarda i ni TV3, ni El Periodico(sort que els Nadal son gironins) s'han fet ressó de res.

Ja no només és un mal President, és una misèria humana i una rata de cloaca.

Anònim ha dit...

Encara sort.

Amb la propaganda que li havien fotut, quant les tòtiles d'Esquerra el feren president, pensaba que patiriam, perque pensaba que seria capaç de gestionar bé el cárrec, espanyolitzant-nos, aixó si, però gestionant raonablement bé les competencies. Res!, ni aixó, son uns inùtils, és clar que...ben mirat, millor així.

Cordialment.

Al ha dit...

Benvolgut Josep:

Inutils, sí. Però si alguna vegada s'els veies bon cor...
L'actuació d'en Montilla d'avui deixa clar que ni bon gestor, ni llest, ni res.
Només es representen a ells mateixos: "ande yo caliente ríase la gente", aquest és en Montilla.