diumenge, de maig 25, 2008

MEGÀPOLIS ESTAT


La Barcelona xiki-xiki torna a aixecar muralles.
Sense dir res a ningú i molt discretament, després de separar a catalans de dretes i esquerres, ara toca enmurallar Barcelona. Valuard del "cosmopolitisme" dins la pagesa, rural i crostàtica Catalunya.

L'insolidaritat camperola vol matar de sed als habitants de la metròpoli. Com si no fos suficient l'haver de soportar la mentalitat "nazionalista" de la camperolada, ara ens neguen l'aigua.
Boicot als productes gironins! Balances fiscals catalanes! Independencia de Barcelona!...Aquestes consignes sembla que comencen a arrelar. Tot i que amagant-ho sembla que no estigui succeint.

Totes les carreteres i les canonades porten a Barcelona. Tot el poder el té Barcelona i ara està quedant separada (silenciosament) del país.
El neixament de la megàpolis Estat vol ser la contraposició al país. El país que tanta nosa fa a Espanya i als qui governen la ciutat(espanyols, naturalment).
Fa 300 anys les varen enderrocar i ara les tornen a aixecar a conveniència. Sempre, l'objectiu és: neutralitzar Catalunya.

The Anabolics; Tonight, Tonight

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Encertat, molt encertat. Només hi ha una manera d'aturar-ho i és acabar amb el poder del pscPSOE...i si pot ser, amb el mateix pscPSOE, el que, malhauradament te com a "dany colateral" haver d'avabar previament amb les escurrialles d'ERC ara anomenades "Esquerra".

Al ha dit...

Que malament ho ha fet Esquerra i que poc sincers son els seus líders. Que ara estan pagant el suicidi col.lectiu al que ens han immers. I ni així reconeixen el seu estrepitós fracàs.

L'aixecador de muralles tothom sap qui és. El llop amb pell de xai.

Bon diumenge plujós Josep.