dissabte, de maig 31, 2008

OFERTA PÚBLICA


Aquest dies, són notícia uns informes encarregats per el nostre sofert Govern de la Generalitat. Uns valiosos i importantíssims informes que s'han de malpagar a 11.990€, per qüestions legals.
Jo m'ofereixo al Govern, i de forma pública, a fer els mateixos informes per només un 25% del que costen avui. És a dir; a 2.997,5€ l'informe.
Amb una mitjana de 1500 informes anuals(els mateixos que l'any passat) a 2.997,5€ cada ún, facturaré a la Generalitat la mòdica xifra de; 4.496.250 €.
Dels quals, prometo destinar un 10% a posar un pediatre 24 hores al C.A.P del meu poble, i dentista de franc per una població de 25.000 persones. Amb només 449.625 €.
Sense res més que esperar la resposta a aquesta generosa i socialment beneficiosa oferta pública, agraeixo l'atenció de les diferents Conselleries. Tot preparant-me per aquesta, dura tasca i aquest sacrifici econòmic, que té, com a ùnic motiu el meu amor per Catalunya. Visca Catlunya!!

The Putus Amos; That's How Strong My Love Is

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Al,

estem en un país de gestoria. I ja saps que els costos de gestoria són alts, és el que té l'externalització.

Llavors, ens trobem que la Generalitat, tot i haver incorporat 70.000 nous funcionaris, ha de subcontractar. Hi ha molts estudis que no poden fer els funcionaris, és comprensible (qui et pot fer un estudi sobre el nosequè dels rat-penats?).

És per això que, tot i tenir un dèficit estratosfèric, els diferents departaments encomanen aquests estudis, per saber com està el país.

Al ha dit...

Tot i estar amb la grip, t'he entés a la perfecció, justament per aixó m'ofereixo.
Conec el problema i per Catalunya i amb l'exemple modèlic del Govern, el que fagi falta... Visca Catlunya, collons!!!

Anònim ha dit...

Per molts anys!!

Keep on rolling!

Al ha dit...

Per molts anys a vós, ton... Keep on !!!